Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Esports

Can Xarau dona inici a la Lliga Catalana Carla Castro (Cerdanyola Club d'Hoquei)

Can Xarau dona inici a la Lliga Catalana

16 de novembre de 2023 a les 12:35

Aquest dijous arrenca a Can Xarau la competició que engloba tots els equips catalans de la OK Liga Femenina. El Cerdanyola disputarà la primera fase contra CP Manlleu i CP Fraga, aquest últim com a convidat excepcional en el torneig.

El Pavelló Municipal de Can Xarau serà el recinte on es disputi el primer partit de la Lliga Catalana Femenina. Aquest vespre el Cerdanyola CH es tornarà a veure les cares amb el CP Manlleu (21:45h), un duel calcat al qual es va disputar fa tan sols cinc dies. 

 

L’equip vallesà s’haurà d’enfrontar al conjunt osonenc a Can Xarau i després al CP Fraga a domicili, previst pel dissabte 25 de novembre. D’aquests tres, aquell equip que aconsegueixi una millor puntuació accedirà a la segona ronda, definida en format Final Four. La resta d'equips participants en la competició són CH Mataró, HC Palau, CP Vila-Sana, Igualada Femení, CP Voltregà i PHC Sant Cugat.

 

El duel entre Cerdanyola CH i CP Manlleu, corresponent a la primera jornada de la Lliga Catalana Femenina, es disputarà aquest dijous 16 de novembre a les 21:45h del vespre a Can Xarau.