Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Economia

  • Portada
  • Economia
  • Cap de setmana de Corretapes amb 22 establiments participants
Cap de setmana de Corretapes amb 22 establiments participants

Cap de setmana de Corretapes amb 22 establiments participants

17 d'octubre de 2023 a les 11:20

El Gremi d'Hostaleria i l'Ajuntament han preparat una ruta gastronòmica per gaudir de les tapes locals l'últim cap de setmana d'octubre.

Un total de 22 establiments de restauració participaran a la primera edició del Corretapes, una ruta gastronòmica per restaurants locals, que es farà el 28 i 29 d’octubre organitzada pel Gremi d’Hostaleria i l’Ajuntament de Cerdanyola.

La iniciativa té l’objectiu de dinamitzar l’hostaleria local, un dels sectors importants de l’economia de la ciutat, segons remarca Antonio Castro, president de la Junta poblacional del Gremi d’Hostaleria del Vallès Occidental i el Barcelonès. Castro assegura que se senten convençuts de l’èxit de la iniciativa perquè aquest tipus d’activitats sempre han tingut molt bona resposta per part de la ciutadania. 

El funcionament de la ruta és senzill: cada establiment presentarà una tapa diferent que se servirà amb una beguda, a un preu de 3,5 euros. S’establiran dues rutes d’11 establiments cadascuna que abasten la majoria de zones de la ciutat. Si els participants volen optar a un premi final han de fer un mínim de 6 consumicions a cada ruta. Antonio Castro destaca la gran varietat culinària que es podrà degustar al llarg del recorregut.

Per participar a la ruta, s’haurà de fer una inscripció prèvia, pas important perquè els locals puguin fer les seves previsions.  Les inscripcions es poden fer a qualsevol dels locals adherits o al punt d’informació que es muntarà a la plaça de l’Abat Oliba, a un preu de 2 euros, que dona dret al kit de ruta: un mocador de coll al·lusiu a l’esdeveniment i una targeta participant per poder segellar cada cop que es faci una consumició.

Es dona per finalitzada la ruta amb un mínim de 6 segells per cada zona. Omplir la targeta dona dret a votar la millor tapa i obtenir la samarreta de la ruta lliurant la targeta segellada en el punt d’informació, a la plaça de l’Abat Oliba durant l’horari del Corretapes. Entre els participants que votin la millora tapa es sortejaran també tres premis en metàl·lic: un primer, de 100 euros; un segon de 80 euros i un tercer de 60 euros a consumir en els locals participants.

A la festa de cloenda que se celebrarà el diumenge, 29 d’octubre, a les 17h a la plaça de l’Abat Oliba, es farà entrega dels premis a les persones guanyadores i a les millors tapes.

Antonio Castro diu que estan molt il·lusionats amb el projecte i creu que serà molt positiu per a la ciutat per tot el moviments que s’hi generarà. Segons afirma, les previsions són que es facin unes 1.200 inscripcions.

Per la seva banda, la regidora de Promoció Econòmica, Cristina Padilla, remarca que el Corretapes  dinamització del sector de la restauració. Una iniciativa més que esperen que es consolidi i una oportunitat per exposar a la ciutadania la restauració assequible i de qualitat de que disposa Cerdanyola i promoure un oci familiar. A més, insisteix en que és una activitat que fomenta la participació i viure la ciutat.

CORRETAPES 3

Els horaris del Corretapes seran:

-Dissabte 28 d'octubre d'11:30 h a 15:30 h i de 18 a 22h

-Diumenge 29 d'octubre d'11:30 h a 15:30 h

 

Cartell del Corretapes

Díptic del Corretapes amb llistat de loclas participants

Targeta de participació Zona 1

Targeta de participació Zona 2