Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

Cap de setmana màgic amb Bambalina Kariguri, de Giramàgic

Cap de setmana màgic amb Bambalina

23 de febrer de 2023 a les 9:19

Bambalina ha canviat enguany la tradicional Pallassada del mes de febrer per un cap de setmana màgic amb dos espectacles, Kariguri i Style, ben diferents a l’Ateneu: màgia onírica i poesia visual en el primer i una proposta moderna i rítmica en el segon.

La companyia Giramàgic oferirà aquest dissabte, 25 de febrer a les 17.30 hores, Kariguri, un espectacle amb màgia, màscares, clown i teatre físic, units en un paisatge oníric, sonor, visual i sense text. Aquesta companyia ja va representar a Cerdanyola al 2021 Hai, la pescadora de somnis, que va enlluernar amb els mateixos ingredients que Kariguri: poesia visual en moviment. Des de Giramàgic expliquen que aquest nou espectacle és un “lloc per respirar i contemplar la màgia de la impermanència”.

 

La proposta de Bambalina per a la matinal de diumenge, 26 de febrer a les 12.00 hores, és diferent i complementària. Style, màgia a la moda és una proposta moderna, plena d’il·lusions a ritme de Bruno Mars, Harry Styles, entre d’altres que ens guiaran dins d’un espectacle de màgia, fresc, dinàmic i divertit per a tots els públics. El jove mag Didak ve disposat a renovar amb un espectacle que promet “fer sentir l’efecte Wow”amb il·lusionisme, dansa i música com ingredients principals d’un muntatge dinàmic i espectacular per a tots els públics.

Les entrades per als dos espectacles ja són a la venda. Kariguri es representarà dissabte 25 a les 17.30 hores a l'Ateneu i les entrades es poden adquirir en aquest enllaç i Style, màgia a la moda serà protagonista de la matinal de diumenge a les 12 hores i les entrades poden comprar-se en aquest enllaç. El preu dels dos espectacles és de 7 euros per als adults i de 5 euros per als nens de 3 a 12 anys.