Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

  • Portada
  • Cultura
  • Cap de setmana musical amb Trobada de Corals i l'actuació de l'Orquestra de Camb...
Cap de setmana musical amb Trobada de Corals i l'actuació de l'Orquestra de Cambra

Cap de setmana musical amb Trobada de Corals i l'actuació de l'Orquestra de Cambra

14 d'abril de 2023 a les 10:56

La Coral de l'Agrupació Musical organitza dissabte una nova edició de la Trobada de Corals que es farà a l'església de Sant Martí. Diumenge serà el torn de l'Orquestra de Cambra de Cerdanyola amb el seu Concert de Primavera al Teatre Ateneu.

Cap de setmana musicalment intens a Cerdanyola amb dos concerts destacats, el de la Trobada de Corals de l’Agrupació Musical Cerdanyola (AMC) i el concert de primavera de l’Orquestra de Cambra de la ciutat (OCC).

El dissabte 15 d’abril, la Trobada de Corals arriba a la seva onzena edició. En aquesta ocasió, l’Agrupació Musical Cerdanyola ha convidat dues corals més, el Cor de l’Aula de Música del CMC Poblenou i la Coral Veus Cor de Músic de Castelldefels que juntament amb l’amfitriona, la Coral de l’AMC, oferiran un concert a l’església de Sant Martí a partir de les 20.30h. 

L’entrada serà lliure i gratuïta i es farà una recollida d'aportacions voluntàries d'aliments per a Càritas.

Diumenge serà el torn de l’Orquestra de Cambra de Cerdanyola amb el Concert de Primavera Units per la música que tindrà lloc a les 19h al Teatre Ateneu. 

Aquest serà un concert especial ja que vol servir d’homenatge al fundador de l’orquestra, el músic i compositor Jordi Morral.

El repertori del concert serà la sonata No.2 en re menor, Op. 121 per violí i piano de Robert Schumann amb Kai Gleusteen al violí i Catherine Ordronneau al piano. 

El preu de les entrades és de 15 euros i es pot fer online