Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

Cap de setmana musical i solidari a Cerdanyola

Cap de setmana musical i solidari a Cerdanyola

24 de gener de 2003 a les 0:00

Les actuacions de Niños Mutantes, Lydia Casaprima i la Banda de l'Agrupació Musical de Cerdanyola integren un cap de setmana musical, però també solidari ja que la banda dirigida per Toni Vidal participarà diumenge en la campanya Un acorde por la solidaridad que tiren endavant 70 societats musicals d'arreu de l'Estat.

Niños Mutantes sortiran a les 22.30 hores d'avui a l'escenari del Casal de Joves en un concert organitzat per Musikaos i Somni de Bruixes. La banda granadina està considerada una de les mnés rellevants del panorament independent del pop-rock estatal

Lydia Casaprima actuarà a la mateixa hora però de demà al teatre de l'Ateneu per fer reviure una de les figures més mítiques de la cançó europea: Edith Piaff. Casaprima va posar en escena per primera vegada el 1979 un espectacle amb cinc cançons de la intèrpret de La vie en rose que van tenir molt d'èxit i que van fer decidir la cantant a confeccionar tot un recital format per adaptacions de temes popularitzats per la intèrpret francesa. Al llarg d'aquest temps Lidya Casaprima ha estat investigant i estudiant la vida i obra de Piaf.

Per la seva banda, la Banda de l'Agrupació Musical Cerdanyola participarà aquest diumenge en el concert solidari amb els afectats per la catàstrofe del Prestige que la Confederació Espanyola de Societats Musicals (CESM) prepara amb la intervenció de 1.400 bandes i més de 70.000 músics d'arreu d'Espanya i sota el lema genèric d' Un acorde por la solidaridad. El concert a la nostra ciutat es realitzarà a les 12 del migdia a la plaça de l'abat Oliba.