Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

  • Portada
  • Cultura
  • Cap de setmanal musical al Parc del Turonet en l'adéu de Dobro Pile
Cap de setmanal musical al Parc del Turonet en l'adéu de Dobro Pile

Cap de setmanal musical al Parc del Turonet en l'adéu de Dobro Pile

27 de juny de 2003 a les 0:00

L'Assemblea Lakelo i l'associació Dobro pile per Bòsnia celebren aquesta nit i demà els seus festivals musicals al Parc del Turonet. Avui, el Festival Lakelo reunirà a partir de les 22 hores a The Bon Scott Band, Kalean i Desparrame i demà el festival de Dobro Pile -en què l'entitat tancarà les activitats solidàries en favor dels joves de Bòsnia-Herzegovina que ve realitzant des de fa 6 anys- comptarà amb les actuacions de l'Orquestra Republicana, Costo Rico i Zulú 9:30.

Les dues entitats col.laboren en l'organització dels dos festivals d'accés lliure amb una boina entesa que ha permès aprofitar la infrastructura pels dos macroconcerts i així reduir el pressupost.

Paco Murillo, integrant de l'Assemblea Lakelo indica que la cinquena edició del festival de l'entitat manté l'esperit punk-rock que sempre han mantingut els concerts organitzats per l'associació. Murillo destaca els covers d'AC/DC especialitat dels The Bon Scott Band, l'esperit Okupa de Desparrame i la presentació del disc Golpea tu mente  dels donostiarres Kalean.

Per la seva banda, Dobro Pile compta amb l'actuació d'un grup local com els Zulú 9:30 com punt d'atracció especial d'un concert de comiat -en el qual també es comptarà amb els malabars dels ripolletencs Cabriole- que manté l'objectiu solidari. Així, l'associació destinarà els diners que es recullin al bar a la construcció d'un alberg a la ciutat bòsnia de Konjic. Des de Dobro Pile esperen participar en les activitats que es realitzin al Casal de Joves i seguir potenciant els vincles entre Cerdanyola i la població de Bòsnia-Herzegovina.