Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Esports

  • Portada
  • Esports
  • Cap victòria en una jornada negra pels equips de futbol local
Cap victòria en una jornada negra pels equips de futbol local

Cap victòria en una jornada negra pels equips de futbol local

18 de març de 2002 a les 0:00

Cap dels equips de futbol de Cerdanyola va aconseguir la victòria en la jornada d'aquest cap de setmana en la que només el Santa Anna assolia un empat, a casa, davant el Sants, i la que la derrota de la UD Cerdanyola posa a l'equip de Manel Moya en llocs de descens a la tercera territorial.
La UD Cerdanyola perdia a casa per 1 - 4 amb un dels seus rivals en la lluita per evitar el descens de categoria, la Romànica. La derrota de l'equip de Moya, sense pal.liatius (els primers 45 minuts van acabar 0 - 3), posa als de la UD Cerdanyola en una posició difícil.
Més tranquil.litat hi ha al Centre d'Esports ja que, tot i la derrota davant el Lloret per 2 - 0, els verdiblancs continuen en una posició còmoda al grup 1 de la Territorial Preferent, un lloc novè que suposa estar en terra de ningú.
La UD Fontetes va perdre al Nou Turonet davant un dels gallets de la Primera Territorial, el Santo Cristo, per 0 - 1, i s'acosta així a la zona de perill, tot i que només el Tiana va assolir una victòria entre els equips que es troben per sota dels groguencs.
A la Tercera Territorial, el Santa Anna va donar l'únic punt a un equip de Cerdanyola en tota la jornada. L'empat a 1 davant el Sants, en partit celebrat dissabte, suposa una illa en el cap de setmana de derrotes al que també es va sumar el Cerdanyolense-Montflorit perdent 0 - 1 enfront al Danubio. El Baroja, també de la Tercera Territorial, descansava aquesta jornada.