Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

  • Portada
  • Política
  • Carlos Cordón espera tirar endavant els projectes estratègics amb la força d’una...

Carlos Cordón espera tirar endavant els projectes estratègics amb la força d’una majoria absoluta que no vol deixar de banda l’oposició

30 de maig de 2023 a les 10:26

L’alcalde en funcions de Cerdanyola, Carlos Cordón, espera que la majoria absoluta obtinguda pel PSC doni l’estabilitat necessària a la ciutat per tirar endavant els projectes estratègics i el dia a dia, treballant amb humilitat i estenent la mà al plenari.

Carlos Cordón, que revalidarà l’alcaldia en el Ple de constitució del proper 17 de juny, diu estar treballant en la confecció del nou govern de la ciutat, “un govern amb una estructura clara que mantindrà la continuïtat dels sis regidors que continuen amb les vuit noves incorporacions”. Igualment, també té previst parlar amb alguns grups de l’oposició per establir unes bones bases de mandat.

L’organització interna és una de les qüestions importants que haurà d’abordar el nou govern, “mantenint la línia de millora d’alguns circuits i de certs canvis estructurals iniciats en el mandat que ara acaba”. Les prioritats del nou govern continuaran essent “estar la costat de la gent per mirar de resoldre els seus problemes, ja sigui amb l’atenció directa a la ciutadania o abordant temes d’espai públic, equipaments i projectes estratègics per posar Cerdanyola al mapa”.

Carlos Cordón explica que es continuarà amb les actuacions als barris, com noves fases d’urbanització a Serraperera, al carrer Torres i Bages, estudis per posar al dia barris com Montflorit, Turonet i Quatre Cantons, o endreçar les entrades de la ciutat. Quant a equipaments, continuen en marxa els projectes de Torre Vermella, nou pavelló i espai polivalent, a més de la urbanització de l’entorn de Can Llopis, l’avantprojecte del Mercat de Serraperera i l’embranzida final per fer realitat l’inici de la construcció de l’Hospital Ernest Lluch.

Segons Cordón, “el desenvolupament del Centre Direccional viurà una fase decisiva durant el proper mandat, amb l’arribada de noves empreses, urbanització de carrers, el segellat de Can Planas i la construcció dels primers habitatge”.

Carlos Cordón ha volgut felicitar al proper president de l’EMD Bellaterra, Josep Maria Riba, perquè creu que “obre un nou escenari amb un ampli marge per arribar a molts acords en defensa de la millor gestió possible per a Bellaterra”.

Sobre la constitució del nou plenari, plural i amb la presència d’un regidor de VOX, Carlos Cordón reitera que “es combatrà qualsevol posicionament antidemocràtic amb molta democràcia, desmuntant els missatges que busquin crispar amb dades, idees i projectes per la convivència”. 

Galeria d'imatges