Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Especials

Cavalcada de Reis 2015

Cavalcada de Reis 2015

6 de gener de 2015 a les 10:50

Representants del Consell d’Infants de la ciutat rebien a Ses Majestats els Reis durant la tradicional cavalcada que omplia els carrers del municipi d’il·lusions, somnis i també quilos i quilos de caramels.

Melcior, Gaspar i Baltasar, els tres Reis Mags, han iniciat el seu viatge de retorn cap a l’Orient i ho han fet amb els desitjos i il·lusions dels nens i nenes de Cerdanyola. Els infants porten setmanes dipositant els seus missatges en l’arbre i la bústia dels desitjos, donant compliment als acords del Consell d'Infants de Cerdanyola, i el dia de la cavalcada tenien l’oportunitat de lliurar-los-els.

Els nens i nenes de Cerdanyola demanaven als Reis, com és lògic i habitual, joguines per a ells però també els hi demanaven altres regals no tangibles, gens materials i molt més importants; uns desitjos que els Reis agraïen i al mateix temps  felicitaven i encoratjaven als infants a continuar amb una iniciativa com aquesta en defensa dels seus drets.

Melcior, Gaspar i Baltasar arribaven a Cerdanyola envoltats de festa i alegria; rebuts amb el pa i la sal com a senyal de benvinguda i recollint les cartes dels més petits de la ciutat al Mercat de Serraperera per després iniciar la cavalcada. El camí des d’Orient havia estat llarg i per això els hi demanaven als nens i nenes que per la nit, sobretot, els hi deixessin alguna cosa per menjar i beure a les cases.

Amb les seves enlluernadores carrosses i amb tota una comitiva de la ciutat formada per entitats i associacions recorrien els principals carrers de Cerdanyola. I a la plaça de l’Abat Oliba els hi esperava una gran multitud per veure com rebien les claus de la ciutat de la mà de l’alcaldessa de Cerdanyola, Carme Carmona, que els hi permetria entrar per la nit a totes les llars per deixar els seus regals.

Cap a Orient s’han tornat i plena d’il·lusions, alegries i somriures la ciutat han deixat. Melcior, Gaspar i Baltasar han donat resposta als desitjos dels nens, deixant el rastre d'or, mirra i encens.