Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

  • Portada
  • Cultura
  • Els Reis d’Orient deixen Cerdanyola amb un missatge d’esperança per fer un futur...

Els Reis d’Orient deixen Cerdanyola amb un missatge d’esperança per fer un futur millor

9 de gener de 2023 a les 13:58

Ses Majestats d’Orient van passar per Cerdanyola deixant un missatge d’esperança malgrat les dificultats i fent una crida a somiar per construir un món millor. Ho van fer amb una Cavalcada que tornava a fer sortir en massa a les famílies als carrers, però que ha aixecat polèmica per falta de carrosses d’entitats.

Els Reis Mags es dirigien a la ciutadania al Parc del Turonet amb un missatge basat en el fet que tothom pot fer alguna cosa per fer feliços als altres i que els moments de dificultat no han d’impedir els somnis necessaris per construir un món millor.

Ses Majestats d’Orient recorrien la ciutat en una Cavalcada que ha rebut crítiques dels que la han considerat massa curta per la falta de participació d’entitats, reduint així el nombre de carrosses del seguici reial.

Al finalitzar la Cavalcada Ses Majestats rebien el pa i la sal de mans d’infants de la ciutat que demanaven pau i salut, les claus de Cerdanyola de mans de l’alcalde que demanava oportunitats perquè ningú quedi enrere i després d’un espectacle protagonitzat per l’Orfeó Lleidatà amb la col·laboració de la coral Aulos Gospel.

El Rei Melcior s’adreçava als assistents en nom de Ses Majestats tot reconeixen els moments difícils que ha passat la canalla i les famílies i que han exigit grans esforços que, apunta el Rei Mag, s’han d’afrontar amb una creativitat i uns somnis on rau l’esperança del futur per construir una ciutat i un món millor. Melcior recorda que tothom pot fer alguna cosa per fer feliç a una altra persona, amb un regal, però també amb un gest o una paraula.

Integrants del Consell de la Infància de Cerdanyola feien arribar a Ses Majestats d’Orient els desitjos i peticions de la canalla de la ciutat demanant salut per a totes les persones, cuidar el planeta, respectar la diversitat cultural, no al maltractament animal ni a l’infantil, pau al món i acabar amb la pobresa. Els nens lliuraven als Reis Mags el pa i la sal com a símbol de benvinguda a Cerdanyola.

L’alcalde de Cerdanyola, Carlos Cordón, lliurava a Ses Majestats d’Orient les claus de la ciutat amb el desig que omplissin Cerdanyola d’oportunitats perquè ningú quedi enrere i que els nens de la ciutat no deixin mai de somiar:

Galeria d'imatges