Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Opinió

Celebrem el desè aniversari de Batúcamela

22 d'abril de 2024 a les 9:34

Som Batúcamela i aquest any celebrem el nostre desè aniversari des que es va fundar l’entitat, anomenada Ves qui Batuka!, als seus inicis. Hem preparat amb molta il·lusió un seguit d’activitats que us faran viure, vibrar i gaudir de ple la música i el ritme al carrer. Aquests actes se celebraran el 28 d’abril amb un vermut musical i l’11 de maig amb la VII Estimbada.

El diumenge 28 d’abril serà el dia oficial de la celebració del nostre aniversari i és per això que hem preparat un vermut musical i una paella popular amb servei de barra oberta a tota la ciutadania. La jornada iniciarà amb una petita cercavila per part de Batúcamela, conjuntament amb una bona part dels integrants que han format part del grup al llarg de tota la nostra història. El recorregut de la cercavila començarà a la plaça Abat Oliba, passant per Sant Martí i Sant Ramon, fins arribar a la plaça Jaume Grau i Altayó, més coneguda com la plaça de la música. A més a més, també hi haurà dos concerts de la mà de Txus Blues & César Canut i Yerbalive, que amenitzaran i posaran ritme durant tota la diada. També comptarem amb uns tallers infantils a càrrec de l’Esplai El Cu-Cut, per tal que la festa la pugui gaudir tothom, des dels més grans fins els més petits. Convidem tota la gent de Cerdanyola que ens acompanyeu en aquest dia tan especial i que vingueu a gaudir d’aquest esdeveniment que hem preparat amb tanta il·lusió que, una vegada més, aproparà la ciutadania a la cultura popular, a la música i la percussió.

El dissabte 11 de maig, celebrarem la setena Estimbada, la Trobada de Percussió que organitzem cada any i que enguany ve carregat de novetats amb l’objectiu de tornar a convertir la ciutat en l’epicentre de la percussió a Catalunya. L’Estimbada 2024 comptarà amb 9 batucades d’arreu del país, incloent-hi el grup amfitrió Batúcamela. Es farà una cercavila pels carrers de Cerdanyola, fins arribar a la plaça Abat Oliba on cada batucada farà una petita actuació i acabarà al Parc Can Xarau, on hi haurà una gran actuació col·lectiva de tots els grups. Finalment, al mateix Parc Xarau hi haurà un sopar popular obert a tothom i una gran festa final fins a la matinada amb música de tota mena que comptarà, entre d’altres, amb la participació del cerdanyolenc Dj Eros.

Volem fer una crida a la ciutadania perquè, tant petits com grans, vinguin a participar d’aquesta festa als carrers de Cerdanyola que, de ben segur, no deixarà indiferent a ningú. Aprofitem per agrair a totesles persones que ens han ajudat i han col·laborat perquè aquesta celebració sigui possible. Moltes gràcies. Salut, ritme i percussió!