Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Societat

  • Portada
  • Societat
  • Cerdanyola acull una nova edició de la Primavera Solidària sota el lema 'Tots el...
Cerdanyola acull una nova edició de la Primavera Solidària sota el lema 'Tots els mons al MAC'

Cerdanyola acull una nova edició de la Primavera Solidària sota el lema 'Tots els mons al MAC'

11 de maig de 2023 a les 12:00

La Primavera Solidària 'Tots els mons al MAC' és fruit del treball conjunt de la Regidoria de Solidaritat i Cooperació i de les entitats que conformen el Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació, amb la col·laboració del Museu d’Art de Cerdanyola (MAC) i de l’Associació d’Amics del MAC.

L’art continua sent l’eix vertebrador del  programa d’enguany. Teatre, col·loquis, conta-contes, cinema i exposicions, configuren aquest programa d’activitats artístiques que posen el focus en el desenvolupament sostenible, el comerç just, el feminisme, el refugi, la crisi ambiental i la cooperació internacional.

El tret de sortida del programa tindrà lloc el dissabte 13 de maig a les 11.30 hores amb el col·loqui Sobirania alimentària i Drets Humans, impulsat per  les entitats de cooperació Associació per al Desenvolupament de la Infància a l’Àfrica, Associació Coordinadora Ajuda Unida, Creu Roja i  Mans Unides.

Entre les  activitats programades cal destacar el diàleg Conversem sobre la pau, que  es portarà a terme el 20 de juny a les 18.00 hores coincidint amb el Dia  Mundial de les Persones Refugiades.  Nadia Ghulam, escriptora i activista afganesa refugiada a Barcelona, conversarà amb Júlia Ojeda, politòloga i activista social, envers la importància de l'educació en valors, els drets humans, la cultura de la pau i la no-violència.

Programa d’activitats