Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

  • Portada
  • Política
  • Cerdanyola amb Palestina, La Flama, la CUP i Guanyem donen beneficis de Sant Jor...
Cerdanyola amb Palestina, La Flama, la CUP i Guanyem donen beneficis de Sant Jordi a la Comunitat Palestina Foto d'Alfo Medeiros: https://www.pexels.com

Cerdanyola amb Palestina, La Flama, la CUP i Guanyem donen beneficis de Sant Jordi a la Comunitat Palestina

7 de maig de 2024 a les 11:59

Una part dels beneficis obtinguts per les paradetes de Sant Jordi que van muntar conjuntament aquest 23 d’abril el col·lectiu Cerdanyola amb Palestina, el Casal Popular La Flama, la CUP i Guanyem es destinaran a la solidaritat amb el poble palestí.

Els quatre col·lectius informen que van muntar quatre paradetes conjuntes per Sant Jordi amb llibres “que alimenten l’esperit crític” de les editorials Tigre de Paper, Virus Editorial, Manifest i Verso així com també hi havia altre material com barrets kufies o banderes palestines de la Comunitat Palestina de Catalunya.

Uns 400 euros dels beneficis obtinguts -la major part, segons indiquen els col·lectius- es lliuraran a les entitats Prou Complicitat amb Israel i a la Comunitat Palestina de Catalunya. Els col·lectius cerdanyolencs apunten que es tracta de “dues associacions dels palestins i les palestines residents a Catalunya i alhora un espai de trobada amb la resta de la ciutadania catalana” en què, destaquen, es “defensen els Drets Humans i el dret a l’autodeterminació dels pobles”.

Des de Cerdanyola amb Palestina, el Casal Popular La Flama, la CUP i Guanyem recorden també que tota aquella persona que vulgui solidaritzar-se amb el poble palestí ho poden fer a través del Bizum de 663685880 o via transferència al número de compte ES91 1491 0001 2621 4175 5021, ambdues opcions gestionades Prou Complicitat amb Israel i a la Comunitat Palestina de Catalunya.