Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

  • Portada
  • Política
  • Cerdanyola amb Palestina torna a reivindicar l'atur immediat dels atacs a Gaza
Cerdanyola amb Palestina torna a reivindicar l'atur immediat dels atacs a Gaza

Cerdanyola amb Palestina torna a reivindicar l'atur immediat dels atacs a Gaza

2 de febrer de 2024 a les 11:50

El col·lectiu cerdanyolenc organitza una jornada que combina la reivindicació, la solidaritat i els actes lúdics amb el lema Prou genocidi a Palestina. La plaça de l’Abat Oliba tornarà a ser escenari reivindicatiu aquest diumenge 3 a partir de les 11 hores.

Els parlaments en solidaritat amb el poble de Gaza conviuran amb les activitats infantils amb una xocolatada solidària i les actuacions musicals de MeryB, La Balas i Els Crits.

Cerdanyola amb Palestina ha impulsat diversos actes de rebuig dels atacs a Gaza amb una concentració a la plaça de Francesc Layret, la realització d’una xerrada-col·loqui al Museu d’Art i una manifestació des de l’Abat Oliba que es va unir als Quatre Cantons amb una altra concentració impulsada a Ripollet. El manifest d’aquella jornada destacava es tracta d’una lluita compartida pels drets humans i perquè es pugui viure amb dignitat a qualsevol indret del món.

L’acte reivindicatiu d’aquest 3 de febrer a partir de les 11 hores a la plaça de l’Abat Oliba compta amb el suport del Casal Popular La Flama, la Comunitat Palestina de Catalunya, Marea Pensionista de Cerdanyola, la Plataforma d'AMPAs de Cerdanyola i el Cineclub Xiscnèfils.