Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

Cerdanyola celebra la Diada de Catalunya

Cerdanyola celebra la Diada de Catalunya

11 de setembre de 2023 a les 7:09

El monolit de les Quatre Barres, a la plaça de l'Onze de setembre, al costat de l'Alzina de Cordelles, serà l'escenari de l'acte institucional de commemoració de la Diada Nacional de Catalunya.

Cerdanyola commemora avui dilluns 11 de setembre la Diada Nacional de Catalunya a partir de les 11 hores a la plaça de l’Onze de Setembre. L’acte s’iniciarà amb un Pilar d’Honor carregat pels Castellers de Cerdanyola al que seguirà la interpretació del Cant de la Senyera a càrrec de la Coral de l’Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès (AMCV).

La commemoració continuarà amb les ofrenes florals de les entitats, associacions i organitzacions polítiques de la ciutat al monòlit de les Quatre Barres.

Seguidament es farà l’ofrena floral institucional a càrrec de l’alcalde de la ciutat, els/les portaveus dels grups municipals i els/les regidors/res de l'Ajuntament. L’ofrena s’acompanyarà amb la interpretació d'Els Segadors a càrrec de la Banda i la Coral de l'AMCV.

A la intervenció de Carlos Cordón, alcalde de Cerdanyola, seguirà una ballada amb l’Agrupació Cultural Sardanista de la ciutat, oberta a la participació de toth.om que ho desitgi, que comptarà amb l'actuació de la banda de l’AMCV.