Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

  • Portada
  • Cultura
  • Cerdanyola col.labora en la millora d'una escola de la Guinea Equatorial
Cerdanyola col.labora en la millora d'una escola de la Guinea Equatorial

Cerdanyola col.labora en la millora d'una escola de la Guinea Equatorial

23 de setembre de 2002 a les 0:00

L’Ajuntament de Cerdanyola col.labora en les obres de reforma i ampliació de l’escola Buen Pastor de Malabo, a Guinea Equatorial. El missioner cerdanyolenc Daniel Banyuls i el director de la l’escola, Mario Bolo, han visitat a l’alcaldessa de Cerdanyola, Cristina Real, per tal de fer-la partícip de l’estat de les obres. Aquesta visita ve donada per les subvencions que l’Ajuntament de Cerdanyola ha atorgat a aquesta escola, la qual està acreditada a la Secció de Cooperació i Solidaritat del Consell Municipal de serveis socials.
Segons fonts municipals, el cost total de les obres ha estat de 25 milions de pessetes, dels quals Cerdanyola n’ha aportat 2.432.604 PTA. Amb anterioritat, a l’any 1997 l’Ajuntament va aportar 706.000 PTA per a la biblioteca popular a Bata, i l’any 1999 també hi va participar en l’adquisició de material i activitats per a l’esmentada biblioteca popular amb 955.440 PTA.
Aquests 25 milions de pessetes han estat possibles gràcies a la col.laboració d’ONGS, Ajuntaments i entitats financeres. També s’ha pogut comptar amb la col.laboració de professionals particulars.
Des de l’Ajuntament destaquen que tots aquests projectes han estat liderats per en Daniel Banyuls, Pastor Evangèlic, que hi viu a Guinea com a missioner. En Daniel Banyuls havia estat abans pastor de l’Església Evangèlica de Cerdanyola. Val a dir que aquesta entitat està acreditada a la Secció de Cooperació i Solidaritat del Consell Municipal de serveis socials i han col.laborat en totes les activitats que es porten a terme en aquest àmbit.