Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Economia

Cerdanyola Comerç i Serveis renova la seva junta

Cerdanyola Comerç i Serveis renova la seva junta

19 de juliol de 2023 a les 11:11

Xavier Olivé continuarà al capdavant de l'entitat comercial fins al 2028

Cerdanyola Comerç i Serveis ha renovat la junta de l’entitat en una assemblea extraordinària de socis que es va celebrar dilluns als jardins de Ca n’Ortadó. Hi va assistir una trentena d’associats, que van aprovar per unanimitat la nova Junta Directiva de l’entitat, que queda de la següent manera per al període 2023-28:

-President: Xavier Olivé (Xavi Olivé Fotografia)

-Vicepresidenta: Susana Sánchez (DiS) 

-Tresorera: Nieves Collado (Llibreria Éfora) 

-Secretaria: Núria Nájera (Llibreria Lilliput) 

-Vocals: Cristina Cano (Meeting Point), Yolanda Flores (Centre Òptic Cerdanyola), Joan Prófumo (Tempo di Vino), Fanny Segura (Tot Cabell) i Eva Ramón (El Tastet). 

-Gerent/dinamitzadora: Marta González 

-Responsable xarxes socials: Marta Aguilar

També es va aprovar la creació de comissions temàtiques per fer propostes obertes als associats que hi estiguin interessats, centrades en Comunicació i Xarxes Socials, Nadal i Fira de Comerç. 

Durant l’Assemblea es va fer un reconeixement a Cristina Bustamante (Nens i Nenes) i Ramon Estradera (Carmen i Ramon Perruqueria), que han exercit de vicepresidenta i tresorer respectivament des dels inicis de l’associació, i que abans d’això ja feia anys que treballaven a les respectives associacions de comerciants. Acabat l’acte, els assistents van sopar plegats als mateixos jardins de Ca n’Ortadó