Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Economia

  • Portada
  • Economia
  • Cerdanyola Empresarial trasllada a l'Ajuntament les preocupacions dels seus asso...
Cerdanyola Empresarial trasllada a l'Ajuntament les preocupacions dels seus associats Reunió de responsables municipals amb representants de Cerdanyola Empresarial (Cedida)

Cerdanyola Empresarial trasllada a l'Ajuntament les preocupacions dels seus associats

15 de febrer de 2024 a les 9:36

La millora de les condicions dels polígons industrials, la segona fase de l’Oficina Empresarial, la preocupació per les mesures contra la sequera o la millora a la zona del PTV són algunes de les demandes realitzades per Cerdanyola Empresarial als responsables municipals.

Cerdanyola Empresarial ha traslladat al govern de l’Ajuntament de Cerdanyola les principals preocupacions de la patronal local en una reunió entre una delegació de la Junta de l’entitat, encapçalada pel seu  president, Jaume Maranges, i del govern municipal, encapçalada per l’alcalde de Cerdanyola, Carlos Cordón, la regidora de Promoció Econòmica, Cristina Padilla, i el regidor d’Economia, Javier Sánchez

L’entitat econòmica ha posat l’accent en la necessitat de millora de les condicions dels diversos polígons industrials de la ciutat, “tant pel que fa a manteniment com a comunicacions i mobilitat, especialment pel que fa al transport públic”. Així, Cerdanyola Empresarial demana que es prioritzi la implementació del Pla de Polígons i amb assignació pressupostària adient.

Una altra de les demandes de la patronal cerdanyolenca és la posada en marxa de la segona fase de l’Oficina de Promoció Empresarial. L’entitat positivament la concentració dels serveis a les empreses en un sol lloc, però insisteix que “cal treballar per millorar les condicions per a empreses i comerç, amb l’objectiu d’atraure’n de nous i evitar-ne fugides a d’altres ciutats”. En aquest context, els representants del teixit empresarial local s’ofereixen a col·laborar per impulsar aquesta segona fase.

 

Les mesures del Pla de Sequera són altra de les preocupacions de l’empresariat cerdanyolenc ja que consideren que poden perjudicar la productivitat d’algunes empreses de la ciutat i en aquest sentit es proposa coordinar una trobada amb empreses sòcies afectades per aquesta situació.

 

La junta de Cerdanyola Empresarial també ha traslladat al govern local les propostes de millora realitzades per associats de l’entitat que formen part del Parc Tecnològic del Vallès i que plantegen iniciatives la creació d’una àrea de pícnic i el reforçament dels punts de recollida de residus.

 

Un cop realitzada la trobada, el president de Cerdanyola Empresarial ha ha fet una valoració positiva. Per a Jaume Maranges es tracta d’un element de “normalitat i de relació fluïda” amb l’Ajuntament i expressa el desig que “les coincidències que hem tingut es puguin traduir en fets que millorin les condicions del teixit econòmic de Cerdanyola”.