Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Economia

  • Portada
  • Economia
  • Cerdanyola Empresarial trasllada a les autoritats les afectacions de les mesures...
Cerdanyola Empresarial trasllada a les autoritats les afectacions de les mesures antisequera L'embassament de Sau ofereix una imatge inèdita (Foto Ruben Moreno - Generalitat)

Cerdanyola Empresarial trasllada a les autoritats les afectacions de les mesures antisequera

6 de febrer de 2024 a les 11:30

Cerdanyola Empresarial està recollint les afectacions que provoquen entre les seves firmes associades l’aplicació de les mesures contra la sequera en la fase d’emergència decretada per la Generalitat. La patronal local traslladarà aquestes afectacions en una pròxima reunió amb l’Ajuntament de Cerdanyola.

L’entrada en fase d’emergència al sistema Ter-Llobregat, on es troba Cerdanyola, comporta una reducció del 25% en els usos industrials de l’aigua, cosa que, destaca Cerdanyola Empresarial, ha provocat "inquietud en alguns dels associats”. Per això, l’entitat ha demanat als seus socis que comuniquin quina és l’afectació d’aquestes mesures per tal de “traslladar-ho a les autoritats competents”. En aquest sentit, apunten, la patronal i l’Ajuntament ja han programat una reunió per tractar aquesta problemàtica.

 

Cerdanyola Empresarial notifica també als seus associats les restriccions incloses al Portal de la Sequera i també posen a disposició de les empreses el Pla d'Emergència en situació de sequera a Cerdanyola , actualment en fase d’exposició pública.