Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Economia

Cerdanyola forja aliances a la fira Expo Real de Munic

Cerdanyola forja aliances a la fira Expo Real de Munic

15 d'octubre de 2021 a les 7:58

Una representació de Cerdanyola del Vallès, formada per l’alcalde i la regidora d’Urbanisme, ha format part de la delegació liderada per l'AMB, la Generalitat i l'Ajuntament de Barcelona a l'Expo Real de Munic, la fira internacional d'inversions i propietats més gran d'Europa.

Cerdanyola del Vallès s’ha sumat a la delegació encapçalada per l'AMB, la Generalitat i l'Ajuntament de Barcelona i de la que també han format part Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Sant Vicenç dels Horts i Viladecans. L’alcalde, Carlos Cordón, i la regidora d’Urbanisme, Eulàlia Mimó, han dedicat tres dies a compartir experiències amb els principals actors de la indústria immobiliària: inversors, usuaris finals, governs locals i corporacions internacionals. Com ja va fer el passat setembre a la fira MIPIM de Cannes, Cordón ha presentat el present i el futur de Cerdanyola amb l’objectiu d’atraure inversions i oportunitats que es puguin traduir en un major benestar per a la ciutadania. L’alcalde destaca que “hem parlat del desenvolupament del Parc de l'Alba com una oportunitat de futur, no només per a la ciutat, sinó també per al país” i afegeix que “també hem explicat les potencialitats que ens fan ser capdavanters com a ciutat en molts àmbits però, sobretot, en aquells relacionats amb el coneixement”. L’alcalde sentencia que “volem seguir posant Cerdanyola al mapa a nivell internacional i aquest és un pas més, de molts més que vindran en el futur”.

A l'Expo Real de Munic es representa la cadena de valors completa del sector immobiliari, ja que entre els expositors es troben desenvolupadors i gestors de projectes, inversors, finançadors, assessors, mediadors, arquitectes, projectistes, regions i ciutats econòmiques, entre d'altres. Aquesta fira compta amb un programa de conferències molt complet, format per simposis, conferències i sessions de debat, que la converteixen en una plataforma de comunicació i informació per al sector.