Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

  • Portada
  • Política
  • Cerdanyola ha tingut representació al congrés del Partit Popular
Cerdanyola ha tingut representació al congrés del Partit Popular

Cerdanyola ha tingut representació al congrés del Partit Popular

28 de gener de 2002 a les 0:00

La dirigent de les Noves Generacions del Partit Popular (NN GG del PP) de Cerdanyola Mònica Álvarez ha participat aquest cap de setmana en el XIV Congrés del PP, celebrat a Madrid, i en el que José María Aznar ha confirmat que no es tornarà a presentar candidatura ni a la presidència del partit ni a la del govern.
Álvarez destaca que el congrés no ha aclarit res sobre la successió i comenta que als noms habituals de Rodrigo Rato, Mariano Rajoy o Jaime Mayor Oreja s'haurien d'afegir altres possibles candidats com el president de Generalitat valenciana, Eduardo Zaplana, sense descartar que una dona pugui donar la sorpresa.
Álvarez, que ha participat a les discussions sobre la ponència d'estatuts, indica que el congrés ha abordat qüestions de molt interès pel futur del PP, però també del conjunt de l'estat com el terrorisme, la violència domèstica, l'ensenyament o el finançament municipal, entre d'altres.
La jove cerdanyolenca considera que el congrés ha tingut un balanç positiu pel PP de Catalunya que compta amb Alberto Fernández-Díaz, Josep Piqué, Dolors Nadal i Jordi Moragas a la nova executiva, mentre que Aleix Vidal-Quadras figura a la direcció com afiliat de Madrid.