Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Economia

Cerdanyola i els seus comerços es vesteixen de blues 28-09-2023

Cerdanyola i els seus comerços es vesteixen de blues

27 de setembre de 2023 a les 11:04

Una quarantena d’establiments participaran el proper dissabte dia 30 en l'activitat 'Comerç i Blues al carrer' mostrant els seus aparadors i oferint actes per a tots els gustos i totes les edats.

Audios

28-09-2023 Entrevista Cristina Padilla

Els comerços de Cerdanyola sortiran al carrer el proper dissabte coincidint amb la celebració del Festival Internacional Blues de Cerdanyola. Una quarantena d’establiments es vestiran de blues apropant els seus aparadors als visitants i organitzant activitats diverses, des d’una exhibició de cotxes clàssics fins a classes de ball, manualitats per a infants i promocions especials. 

El Festival de Blues no només és música. És comerç, és restauració i és una ciutat sencera immersa en una de les propostes culturals més consolidades al municipi. La regidora de Promoció Econòmica, Comerç i Mercats a l’Ajuntament de Cerdanyola, Cristina Padilla, manifesta que és una mostra d’identitat de Cerdanyola i espera que la ciutadania ho pugui gaudir. 

Les activitats previstes, més d’una vintena, es desenvoluparan al llarg dels dos caps de setmana del festival, del 29 de setembre al 8 d’octubre.Padilla explica que volen aconseguir que la ciutadania surti al carrer i vegi tota l’oferta que hi ha al municipi; una oferta variada adreçada a totes les edats. 

El dissabte dia 30 es celebrarà el Comerç i blues al carrer durant tota la jornada, matí i tarda. I per poder gaudir molt més de totes les propostes, es tallarà un tram del carrer de Francesc Layret. 

En horari de matí, es farà l’exhibició de cotxes clàssics, classes de ball, manga i ioga, s’impartirà el taller ‘El gos urbà. Maneres de millorar el seu benestar’, una xerrada d’autocura facial i diverses activitats infantils com la matinal de contes, un Ludiespai i manualitats. A més, un espectacle musical itinerant amenitzarà la jornada als principals eixos comercials amb Miratjazz

Ja per la tarda, es faran classes de teatre per a joves d’11 a 15 anys, jocs de taula, una ruta de la TV Blues i es tornaran a repetir el ludiespai i l’espectacle musical itinerant. 

S’han establert tres rutes: la Bluesriu que començarà a Les Fontetes passant per l’avinguda de Catalunya i acabant a la plaça de l’Abat Oliba, la Bluesplaça des d’Abat Oliba fins al carrer Sant Ramon i la Bluesparc, també partint de la plaça de l’Abat Oliba i finalitzant al carrer de Sant Antoni. 

Altres activitats

Altres propostes que tindran lloc al llarg de la setmana seran diumenge 1 d’octubre jocs de taula, del dilluns 2 al dijous 5 ‘Fotografia’t amb el teu instrument” i el dissabte dia 7, darrer cap de setmana del festival, s’han programat classes de dibuix per a infants i classes d’introducció al Lettering. 

La regidora Cristina Padilla espera que totes aquestes activitats siguin un reclam per fer que tothom surti al carrer.

Altres comerciants, els dels dos mercats municipals, també participaran al Festival Internacional Blues de Cerdanyola. El dissabte dia 7 d’octubre el Mercat de Serraperera acollirà una jornada de ball swing i blues a càrrec de la Cerdanyola Lindy Hoppers, a partir de les 11h del matí, i al Mercat de Fontetes es farà una Nit de tapes i blues amb Marina BBface & The Beatroots a partir de les 21h i a partir de les 23h amb Wax & Boogie

Galeria d'imatges