Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

  • Portada
  • Cultura
  • Cerdanyola menuda, un festival musical per als més petits
Cerdanyola menuda, un festival musical per als més petits The Penguins Reggae per a Xics

Cerdanyola menuda, un festival musical per als més petits

16 de març de 2023 a les 9:48

El festival se celebrarà a la ciutat els dies 24, 25 i 26 de març. Tota la programació és gratuïta i està pensada per a infants de 0 a 13 anys.

El darrer cap de setmana del mes de març, la ciutat donarà la benvinguda al Cerdanyola Menuda un festival musical amb activitats pensades únicament per als veïns i veïnes més joves.

Els plats forts de la programació seran els concerts familiars de dissabte 25 de març, a les 18:30h, de la mà del grup Xiula i de diumenge 26, a les 18 h, amb The Penguins Reggae per a Xics,, i que tindran lloc a la Plaça de l'Abat Oliba.

També hi haurà activitats destinades a nadons de 0 a 3 anys a l’Espai Infantil, com ara l'espectacle Planeta K , Taller 'L'art dels 5 sentits i  l'activitat Playscape. En el cas de les dues primeres activitats caldrà reservar plaça mitjançant Whatsapp al número de telèfon 673 62 45 30 o al correu espaiinfantil@cerdanyola.cat.

El Festival també comptarà amb tallers de conscienciació mediambiental, una xocolatada popular preparada amb energia solar, així com un taller de pintacares que es realitzaran a la Plaça de l'Abat Oliba a partir de les 17 h

L’organització del Festival ha anat a càrrec de l’Ajuntament amb la col·laboració de l’equipament municipal l’Espai Infantil. La voluntat de l’equip de govern és que aquesta primera edició sigui la primera de moltes.