Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Economia

  • Portada
  • Economia
  • Cerdanyola participa en la fira Expo Real de Munic per atreure inversions
Cerdanyola participa en la fira Expo Real de Munic per atreure inversions

Cerdanyola participa en la fira Expo Real de Munic per atreure inversions

6 d'octubre de 2023 a les 8:13

L’Ajuntament de Cerdanyola ha format part per tercera vegada de la delegació Barcelona Catalonia, formada per la Generalitat a través de l'Institut Català del Sòl (Incasòl), l'AMB i l'Ajuntament de Barcelona.

Sota el lema 'A way of líving!', Barcelona Catalonia ha presentat projectes amb diferents oportunitats d'inversió reafirmant el compromís del territori amb els models de desenvolupament inclusiu, sostenible i cohesionador. En l'edició d'enguany de l'Expo Real, a l'estand de Barcelona Catalonia s'han dut a terme trobades, xerrades i presentacions com la de l'Agenda 2030, el projecte 22@Nord i el projecte del Parc de l'Alba de Cerdanyola del Vallès. L'alcalde, Carlos Cordón, que ha encapçalat la delegació cerdanyolenca, destaca que "ha estat una nova oportunitat per continuar promocionant el Parc de l'Alba per atreure més inversions i oportunitats que reverteixin en més llocs de treball i millor qualitat de vida de la ciutadania".

L'alcalde, Carlos Cordón, i la regidora d'Urbanisme, Eulàlia Mimó, han dedicat la seva visita a l'Expo Real a compartir experiències amb els principals actors de la indústria immobiliària: inversors, usuaris finals, governs locals i corporacions internacionals. Per a Cordón l'Expo Real de Munic, principal fira internacional, "és una oportunitat única perquè ens permet teixir aliances amb altres administracions, corporacions i inversors i alhora també compartir experiències que ens ajuden a millorar la ciutat".

En l'edició d'enguany la fira ha comptat amb més de 1.700 expositors de 34 països i gairebé 35.000 visitants. L'objectiu de la fira és proporcionar al sector immobiliari i als diferents agents que participen una plataforma per debatre els reptes i oportunitats, i conèixer les possibles solucions.