Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Societat

  • Portada
  • Societat
  • Cerdanyola Ràdio estrena avui el programa "Propera parada: Cerdanyola"
Cerdanyola Ràdio estrena avui el programa "Propera parada: Cerdanyola" Els responsables del programa

Cerdanyola Ràdio estrena avui el programa "Propera parada: Cerdanyola"

25 de gener de 2023 a les 12:14

"Propera parada: Cerdanyola" és un podcast d’entreteniment de gènere humorístic que té com a focus principal l’anàlisi de l’actualitat més immediata i popular del panorama social i cultural de Cerdanyola del Vallès.

Cerdanyola Ràdio (105.3FM) estrena avui dimecres, a les 21h, el programa “Propera parada: Cerdanyola”.

Alejandro M. Richarte, Chesco Murillo, Pedro “Tisset” Martín i Joel Garcia conformen l’equip del programa; quatre joves cerdanyolencs vinculats directament amb la cultura popular del poble i que provenen dels àmbits del cinema, la creació de contingut audiovisual i l’humor.

"Propera parada: Cerdanyola" aspira a ser un agitador generacional, enfocat a un públic divers i jove que trobarà un producte fet a mida per als seus gustos i interessos, amb dinamisme, humor, frescor i innovació.

Es planteja com un programa en format tertúlia oberta, on cada integrant aportarà la seva idiosincràsia i personalitat com a valors afegits a l’hora de comentar les qüestions que es posin sobre la taula. Cada programa tindrà un centre d’interès d’actualitat, sobre el que es debatrà, sempre amb esperit humorístic. Convidats especials, concursos per a l’audiencia, reportatges a peu de carrer i seccións personalitzades seràn alguns dels alicients del podcast.

Es podrà escoltar en directe tots els dimecres de 21 a 22h a Cerdanyola Radio, i veure en retransmissió en video per stream a través de Twitch. A més, es podrá seguir la seta activitat diaria en els seus perfils de xarxes socials d’Instagram, Twitter i TikTok.