Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

  • Portada
  • Cultura
  • Cerdanyola rep Sant Jordi amb sol i engalanada per viure la festa

Cerdanyola rep Sant Jordi amb sol i engalanada per viure la festa

23 d'abril de 2023 a les 9:21

La inauguració de la Marató de lectura, les primeres signatures d'autors i la ciutat vestida de festa amb llibres i flors i l'Abat Oliba com a centre de la jornada marquen les primeres hores d'un Sant Jordi a qui ha saludat el sol.

Les primeres lectures de la Marató de Sant Jordi d’aquest 2023 ja han començat a la plaça de Francesc Layret, l’espai on tradicionalment s’aixeca l’escenari lector, davant la porxada de la Casa Consistorial. Enguany, la Marató de lectura commemora els 100 anys del naixement de Josep Vallverdú i els 400 anys de la mort de Francesc Vicent Garcia, Rector de Vallfogona, durant tot el dia. La cloenda de la Marató es farà a les 19,50h. Com a novetat, les persones que vulguin fer lectura en veu alta a l'escenari podran fer una recomanació lectora personal.

Molt a prop se situen els autors locals, que al llarg de tota la jornada aniran signant exemplars dels seus últims llibres. Fins a les 20 hores, estaran presents a la jornada Carme Alerm, Luis Ezquerra, Josep Fatjó, Homaira Luna, Isa Martos, Isidre Grau, Eva Esther Pérez, Danny Romero, Miquel Sánchez, Joan Todó, Annabel Alcaraz, Carme Cabús, Anna Pallejà, Carmen Alcolea, Tessa Barlo, Esperança Castell, Emilio Cazorla i Maria Victòria Lovaina.

Les parades de llibres -la majoria de les llibreries de Cerdanyola ja van muntar-les ahir davant dels seus establiments-, de roses i també els espais de les entitats de la ciutat prenen la via pública, fent de la plaça de l’Abat Oliba el centre neuràlgic de la festa de la cultura, la bellesa i la convivència.

Galeria d'imatges