Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

  • Portada
  • Política
  • Cerdanyola viu avui unes Eleccions Municipals amb 44.304 votants
Cerdanyola viu avui unes Eleccions Municipals amb 44.304 votants

Cerdanyola viu avui unes Eleccions Municipals amb 44.304 votants

25 de maig de 2003 a les 0:00

Un total de 44.304 persones tenen dret a vot en les eleccions municipals que avui es celebren a Cerdanyola. Unes votacions que es realitzen en les 60 meses electorals repartides en 13 col.legis acreditats per la Junta Electoral.

Avui hi ha 1.345 electors més que en els passats comicis locals, celebrats al juny de 1999, al temps que hi ha un col.legi electoral més que s’ubica a l’escola Turó de Guiera on votaran les seccions 28 i 32 que fins ara ho feien a l’edifici de serveis educatius del carrer de les Escoles.

Set són les candidatures que es presenten en aquestes eleccions, set opcions entre les quals els ciutadans de Cerdanyola han de triar: Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC), Iniciativa per Catalunya-Verds/Esquerra Alternativa (ICV/EA), Convergència i Unió (CiU), Partit Popular (PP), Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Participació Activa i Social (PAS) i Una Altra Democràcia És Possible.

A les 8 del matí es constitueixen les 60 meses i 29 seccions electorals i una hora més tard, a les 9, s'han obert els col.legis electorals perquè els ciutadans puguin exercir el seu dret al vot fins que les urnes es tanquin a les 20 hores. Una hora després, a les 21 hores, el primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament, Joaquín Gairín, oferirà les primeres dades oficials sobre la participació en els comicis i el desenvolupament de la jornada electoral i a les 21.45 hores ja es començaran a conèixer les primeres informacions sobre resultats.