Chic es posa les botes a Fontetes Foto: Gabriel Corominas

Chic es posa les botes a Fontetes

8 d'octubre de 2023 a les 18:09

El Cerdanyola FC guanya al Martinenc per 6-3 i aconsegueix així els primers tres punts com a local aquesta temporada. Laura Chic, amb quatre dianes, ha estat la protagonista d’un encontre que les verdes han dominat a la segona part.

Després del bon partit de la setmana passada a Sant Joan Despí, el Cerdanyola FC afrontava la jornada 5 amb els ànims aixecats i amb l'esperança d'aconseguir el primer triomf de la temporada a casa davant d'un Martinenc en hores baixes després de tres derrotes consecutives.

La primera part va estar marcada pel descontrol de tots dos conjunts, raó per la qual es van veure molts gols en els primers 25 minuts. Van ser les granes les que es van avançar al minut 6 gràcies al gol de Juliana Restrepo aprofitant una passada de la mort dins l'àrea petita. La reacció verda va ser immediata, amb una Laura Chic que va tenir el seu millor partit de la temporada contra el Martinenc. Al minut 14, una bona combinació entre Vegué i Chic va acabar amb la diana de l'ex del Manu Lanzarote, picant-la per sobre de Ródenas. La pròpia Chic seria l'encarregada de capgirar el marcador després d'una bona jugada personal en la qual va deixar pel camí a tres oponents fins a plantar-se sola davant de la portera visitant i marcar el 2-1 al minut 17. Les barcelonines no li perdrien la cara al matx, i al minut 22 va empatar de nou mitjançant un gol de cap de Júlia López. Quan més igualat estava l'encontre, va arribar el gol psicològic de les verdes, obra de Júlia Vegué al minut 45 amb un xut creaut.

A la represa, en la primera jugada del segon temps, Laura Chic va completar el seu hat-trick marcant el 4-2 aprofitant una errada de Bea Tudela en la circulació de pilota que va deixar sola a la davantera local a l'àrea i aquesta no va perdonar. El festival de Chic no va acabar amb el hat-trick i després d'una nova jugada personal al minut 57 va completar el seu pòquer marcant el 5-2. Al minut 59, però, el quadre grana va posar emoció a un encontre boig quan Restrepo va aprofitar una pilota morta dins l'àrea per fer el 5-3. No obstant això, el control del partit era clarament per les verdes que seguien generant perill per les bandes i una d'aquestes arribades li va valer a Júlia Vegué per anotar el 6-3 en el lluminós al minut 74. Després d'un tram final de molta tensió, les verdes van poder sumar la primera victòria de la temporada en un partit on van aconseguir marcar més gols que en les quatre jornades anteriors i espanten els fantasmes de l'inici de lliga.

Amb aquest resultat, el Cerdanyola FC escala fins a zona mitja-alta de la taula amb 7 punts. La setmana que ve visitarà el Municipal de Pont Major de Girona per jugar contra el CE Pontenc, escenari on no guanya des de la temporada 2018/2019. Serà diumenge a les sis de la tarda.

Fitxa tècnica

Cerdanyola FC (6): Dèlia Zambrano; Maria Urpina, Andrea Barbero, Claudia Lázaro, Júlia Vegué; Carla Collado, Nuria Ortega, Naroa Altuna; Laura Chic (Ari Garris 65'), Ari Gorrindo, Aroa Garcia.

FC Martinenc (3): Luisa Ródenas; Maria Riera, Iris Amorós (Helena Lacambra 65'), Mireia Vallcorba, Paula Rull; Bea Tudela, Martina Rabassa (Ariadna Antón 52'), Veronica Gené; Júlia López (Roser Ventura 65'), Juliana Restrepo, Sara Del Barrio.

Gols: 0-1 Juliana Restrepo (6'), 1-1 Laura Chic (14'), 2-1 Laura Chic (17'), 2-2 Júlia López (22'), 3-2 Júlia Vegué (45'), 4-2 Laura Chic (46') 5-2 Laura Chic (57'), 5-3 Juliana Restrepo (59'), 6-3 Júlia Vegué (74').

Amonestacions: Andrea Barbero (44') i Nuria Ortega (63') pel Cerdanyola FC i Guillem Garcia (89') pel FC Martinenc.