Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

  • Portada
  • Cultura
  • Cinc dies per gaudir de les arts i reflexionar sobre el seu paper a la societat
Cinc dies per gaudir de les arts i reflexionar sobre el seu paper a la societat

Cinc dies per gaudir de les arts i reflexionar sobre el seu paper a la societat

12 de març de 2002 a les 0:00

La Setmana Cultural s'obre avui amb l'objectiu de gaudir de les creacions artístiques que es realitzen a Cerdanyola i reflexionar sobre el seu futur amb la col.laboració de bona part de les entitats culturals de la població, però també dels responsables de les iniciatives privades relacionades amb el món de les arts de Cerdanyola.
Fins diumenge es realitzaran més de 40 activitats de totes les disciplines artístiques amb la finalitat de reflectir la realitat del món de les arts en l'actualitat i contribuir al seu progrés a través de la potenciació d'un punt de trobada per a la formació i la creació artística, segons indica el regidor de Cultura de l'Ajuntament, Jordi Mena, que destaca la voluntat del Consell Municipal de Cultura d'obrir el programa a totes les vessants artístiques.
La fira de les arts que es realitzarà dissabte al Parc del Turonet serà l'activitat més destacada i amb més participació de la Setmana Cultural amb actuacions i tallers, des de bon matí fins a la tarda, de dansa, música, dramatitzacions literàries, fotografia, còmic, art informàtic, cinema i fins i tot maquillatge. Mena remarca que la fira servirà per a que el conjunt de la ciutadania conegui l'amplitud de l'oferta artística existent a Cerdanyola.
El responsable municipal de Cultura creu que la presència de l'art a Cerdanyola és una realitat important, gràcies fonamentalment al treball realitzat des de les entitats i al diàleg establert entre institucions i iniciativa privada.
Jordi Mena considera insubstituïble el paper realitzat per les entitats en la dinamització cultural de Cerdanyola i posa com exemple d'aquesta tasca de les associacions, precisament, l'organització d'iniciatives com la Setmana Cultural.