Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Esports

Cinquena edició de la Cerdanyola – Montserrat Cartell oficial de la 5a Cerdanyola - Montserrat.

Cinquena edició de la Cerdanyola – Montserrat

17 de maig de 2023 a les 8:17

El dissabte 20 el CEM Cerdanyola organitza una nova edició de la caminada Cerdanyola - Montserrat. Els caminaires sortiran des de la plaça de Francesc Layret a les 20:00 hores.

El Club d'Esports de Muntanya durà a terme una nova edició de la caminada Cerdanyola del Vallès – Montserrat. Enguany arriben a la cinquena edició i el recorregut passarà per les poblacions de Sant Quirze, Terrassa, Vacarisses i Monistrol de Montserrat fins a arribar al Monestir de Montserrat. En total seran 47 quilòmetres de recorregut amb una ruta especialment pensada per no trepitjar asfalt, que la temporada passada va ser molt agraïda pels participants.

La sortida es durà a terme el dissabte 20 de maig a les 20:00 hores a la plaça de Francesc Layret, davant l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès.
L'organització ha previst cinc avituallaments líquids i sòlids i la tornada des del Monestir de Montserrat es farà en autocar.

Les places són limitades i el preu de la sortida serà de 25 € per soci i 35 € per no-socis del Club d'Esports de Muntanya de Cerdanyola.

Els requisits per poder participar són els següents: roba adequada per l'activitat, frontal, bon estat de forma per fer el recorregut i disposar de llicència federativa o agafar l'assegurança durant la inscripció.
 

El termini per fer la inscripció finalitza el divendres 19 de maig i resten 13 places lliures per poder participar-hi.

Les inscripcions es poden fer a la plana web: https://cemcerdanyola.playoffinformatica.com/activitat/429/V-Caminada-Cerdanyola-Montserrat-nocturna/