Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

  • Portada
  • Política
  • CiU considera superats els problemes interns de les passades eleccions locals

CiU considera superats els problemes interns de les passades eleccions locals

25 de febrer de 2002 a les 0:00

Els responsables de Convergència i Unió (CiU) a Cerdanyola consideren superada l'etapa de dubtes i desconfiances provocades arran de la celebració de les últimes eleccions municipals en que es van fer públiques les discrepàncies entre Convergència Democràtica (CDC) i Unió Democràtica (UDC) i que van finalitzar amb la renúncia a l'acta de regidor del candidat a l'alcaldia, Jordi Joan Mata.
El regidor de CiU i president local d'UDC, [b]Dídac de l'Àguila[/b], assegura que la constitució de CiU com federació ha culminat el període de consolidació de la bona entesa entre ambdós partits. De l'Àguila reconeix que, com president local d'UDC, ha de presentar la seva candidatura a ser l'alcaldable de CiU a les eleccions municipals del 2003, però afirma que aquesta postulació no es plantejarà ""mai com es va fer al 1999, ni tindrà les mateixes conseqüències"".
Per la seva banda, la portaveu municipal de CiU, Consol Pla, remarca que CiU ha de començar aviat a preparar els comicis locals amb l'objectiu que s'acabi la majoria absoluta del Partit dels Socialistes al govern municipal i que ""s'obri una nova etapa"" a l'Ajuntament de Cerdanyola.