Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

  • Portada
  • Política
  • CiU destaca el seu treball en equip i accentua la política cultural
CiU destaca el seu treball en equip i accentua la política cultural

CiU destaca el seu treball en equip i accentua la política cultural

9 de maig de 2003 a les 0:00

L’alcaldable de Convergència i Unió (CiU), Consol Pla, i un bon número dels integrants de la candidatura de la federació nacionalista obrien la campanya electoral a la plaça de l‘abat Oliba, tot i que la intenció inicial de CiU era fer l’enganxada de cartells a la plaça de Sant Ramon, on finalment no hi havia un espai adequat destinat a aquest ús.

Pla, una de les caps de llista que es presenta per primer cop com candidata a l’alcaldia, assegura sentir-se il.lussionada tot i la responsabilitat que suposa tenir "la confiança de gent que espera aconseguir uns resultats que permetin tirar endavant el projecte de CiU". La candidata convergent es mostra "orgullosa" d’una candidatura formada per "persones que treballen en equip per un projecte comú" i entre les que destaquen als primers llocs de la llista Dídac de l’Àguila, Alfons Escoda i Francesc Camps.

Consol Pla fa una crida a la participació en les eleccions del 25 de maig "sigui quina sigui l’opció política" del votant i assegura que l’alta abstenció de les eleccions municipals de 1999 "va perjudicar molt CiU i va afavorir la llista més votada, la del PSC". En aquest sentit, Pla espera incrementar sensiblement els vots i regidors al pròxim Consistori i fer possible un canvi al govern municipal.

La federació nacionalista havia dedicat les últimes hores de precampanya a la celebració d’un recital poètic als jardins de Ca n’Ortadó en què també es van avançar alguns dels punts destacats de les propostes culturals del seu programa. Així, Pla indica que el dia 16 es presentarà el projecte d’un gran espai cultural que es combini amb la zona esportiva del carrer Sant Anna, "respectant el camp de futbol i les pistes de tennis i fent a més un aparcament subterrani". En aquest espai, CiU vol edificar un auditori que permeti tenir una programació cultural estable a Cerdanyola, "cosa que en 20 anys mai no s’ha fet".

Pla indica que la celebració d’un recital de poesia catalana del segle XX com últim acte de precampanya demostra la sensibilitat cultural de CiU no només per la cultura popular "en què és fàcil treure la gent la carrer", sinó també en l’aposta per les infrastructures de tipus cultural a la població.