Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

  • Portada
  • Política
  • CiU i els joves del PP no veuen rerafons polític a les accions violentes

CiU i els joves del PP no veuen rerafons polític a les accions violentes

17 de maig de 2002 a les 0:00

Consol Pla, la portaveu municipal de Convergència i Unió (CiU), destaca el missatge de tranquil.litat que donen els responsables de les policies nacional i local sobre les accions violentes denunciades a la ciutat a les últimes setmanes. Pla es mostra convençuda que la situació està sota control policial i destaca la necessitat de mantenir reunions periòdiques entre els representants municipals i els responsables policials per abordar qüestions de seguretat ciutadana.
Segons les informacions rebudes, Pla destaca que les accions violentes no tenen cap causa política i que obeeixen a diferències personals entre joves que es coneixen entre sí.
Per la seva banda, la presidenta de les Noves Generacions del Partit Popular de Cerdanyola, Mònica Àlvarez, es refereix als actes violents que s'han registrat últimament a la ciutat com uns successos preocupants, però al que no haurien de donar-se tant protagonisme. Àlvarez considera que aquestes accions violentes estan protagonitzades per grups sense ideari polític i als que s'hauria d'intentar recuperar per a la societat a través de l'educació.