Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

  • Portada
  • Política
  • Ciutadans dona suport a l'ordenança de terrasses i estaran atents a vehicular po...
Ciutadans dona suport a l'ordenança de terrasses i estaran atents a vehicular possibles queixes dels veïns

Ciutadans dona suport a l'ordenança de terrasses i estaran atents a vehicular possibles queixes dels veïns

1 de març de 2023 a les 11:31

Ciutadans dona suport a una ordenança de terrasses que consideren constructiva i millor que l’anterior, amb una taula de seguiment que hauria de permetre anar-la corregint sobre la marxa.

Audios

01-03-2023 Entrevista Pau Ortolá (C's)

El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans, Pau Ortolá, tot i lamentar que hagi estat una ordenança poc participada més enllà de recollir les opinions i propostes del Gremi d’Hostaleria, creu que “és una ordenança que millora l’anterior i per tant li hem donat suport, ja que facilita l’activitat econòmica i compta amb una taula de seguiment per anar-la corregint si cal”, i assegura que el seu grup estarà molt atent a vehicular possibles queixes dels veïns.

El Ple va aprovar la revisió de preus del contracte de neteja i recollida de residus al que obliga la situació de pròrroga forçosa, una pròrroga que, per a Ortolá, “demostra l’escassa capacitat d’acció del govern en grans temes de ciutat”. Ciutadans aposta per un model de recollida “pragmàtic, adaptat a la realitat de cada barri”.

Ciutadans va votar a favor de la moció d’ERC reclamant apropar els serveis de préstec de la Biblioteca Central als barris, ja que “defensem la necessitat de més biblioteques i horaris més amplis per facilitar l’accés a la cultura en una ciutat universitària de 60 mil habitants”.

Ciutadans es va abstenir en la moció que exigia la modificació que proposa la PAH de la Llei d’Enjudiciament Criminal contra les desocupacions d’habitatges, ja que, tal com explica Pau Ortolá, “tot i estar d’acord en el fons de la qüestió que planteja la PAH i en la necessitat de comptar amb parcs d’habitatge públic, creiem que cal protegir als privats que veuen els seus habitatges ocupats i donar més flexibilitat als jutges per actuar contra les ocupacions que provoquen conflictivitat al veïnat”.