Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Societat

  • Portada
  • Societat
  • Comença la campanya 'Una Nit d'Il·lusió per a tothom'
Comença la campanya 'Una Nit d'Il·lusió per a tothom'

Comença la campanya 'Una Nit d'Il·lusió per a tothom'

7 de desembre de 2023 a les 9:46

La campanya està organitzada per entitats i associacions de Cerdanyola en col·laboració amb l’Ajuntament i la Creu Roja perquè els infants de la ciutat amb problemàtiques socioeconòmiques gaudeixin de la nit de Reis.

El programa d’Una Nit d’Il·lusió per a Tothom recull una vintena d’activitats, que es desenvolupen durant el mes de desembre, organitzades per entitats, associacions, mercats... totes elles amb l’objectiu de recollir joguines noves no sexistes i no violentes i llibres nous. La campanya s’ha posat en marxa aquesta setmana i s’allargarà fins al 30 de desembre. Les joguines i llibres nous es repartiran la Nit de Reis entre els infants de 0 a 12 anys de la ciutat amb problemàtiques socieconòmiques. Les famílies beneficiàries de la iniciativa són usuàries de Serveis Socials de l’Ajuntament. En l'edició anterior, 368 infants de 0 a 12 anys es van beneficiar de la campanya i es preveu que enguany un nombre semblant d'infants pugui gaudir d'un lot de regals la nit de Reis. Aquest lot consisteix en un llibre, un joc educatiu i una joguina.

Enguany, la Creu Roja Cerdanyola-Ripollet-Montcada ha creat un nou hashtag de la campanya per col·laborar a través de les xarxes socials. Les persones que vulguin participar hauran de penjar una fotografia seva de petit/a i reptar a un amic a què ho faci també. La fotografia tindrà el següent escrit: “Quan era petit/a sempre vivia la nit de Reis amb il·lusió i no vull que cap infant es perdi aquest sentiment, per això participo en la #unanitdil·lusió2024 del @ajuntamentdecerdanyola. Reto a .......... a què pengi una fotografia seva.”

A més, fins el 31 de desembre hi haurà punts fixos de recollida de joguines i llibres nous a diferents associacions de veïns, escoles, llars d'infants, establiments comercials i entitats de Cerdanyola.

D’altra banda, es necessiten persones voluntàries per al 27 de desembre per organitzar i preparar els regals. Cal inscriure’s, abans del 22 de desembre, al telèfon 93 691 61 61 de Creu Roja.

Quadríptic amb les activitats de la campanya

Cartell de la campanya Una Nit d'Il·lusió per a Tothom 2024