Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Societat

Comença la renovació de l’enllumenat de Bellaterra Zones de Bellaterra on s'està procedint al canvi de l'enllumenat (Gràfic de l'EMD de Bellaterra)

Comença la renovació de l’enllumenat de Bellaterra

22 de febrer de 2024 a les 13:11

La renovació comporta un canvi complet de lluminàries que passaran a ser de LEDS, de menor consum, i aportaran una major intensitat lumínica. Està previst que els treballs finalitzin d'aquí a 4 mesos

Des de l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Bellaterra informen que “en alguns casos, es procedirà a canviar tot el fanal i, en la majoria de casos, es canviarà la lluminària”. També es posarà algun fanal nou en les zones fosques.

Aquesta setmana s’ha començat la implementació del nou enllumenat als següents carrers:

  • Talismà, Tatuatge, Til·ler, Talió, Talent, Tosca, Tamborí, Tulipa, Topazi, Canigó, Sant Llorenç, una part del Camí Antic de Sant Cugat i Plaça del Pi.
  • Camí de la Font de la Bonaigua, una part Av. Bartomeu, Lluís de Ábalo, Lluís Millet, Ramon Llull, Santiago Rusiñol, Joan Fàbregues, Santa Creu, Balmes, Casimir Clots, Plaça Joan Maragall, Miquel Servet, Josep Maria Marcet, Espronceda, Cisneros i Montseny.
  • Part de l’Avinguda de Bertomeu.

Inversió de l’Ajuntament

Des de l’EMD indiquen que l’enllumenat és una competència de l’Ajuntament de Cerdanyola i el “cost de la inversió surt directament del seu pressupost”. El govern de l’Entitat indica que resta pendent de què l’Ajuntament concreti la nova licitació per executar la renovació de l’enllumenat de la resta de carrers de Bellaterra