Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

Comencen les inscripcions per als cursos de català Cursos de català

Comencen les inscripcions per als cursos de català

15 de desembre de 2022 a les 9:46

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) obre el període d’inscripció dels cursos de català del 15 al 20 de desembre.

Aquesta setmana comencen les inscripcions dels cursos de català corresponents al període de gener-març. S'ofereixen cursos des del nivell inicial fins al C1,  majoritàriament en modalitat presencial, tot i que també es manté l’opció de seguir els cursos en modalitat en línia, en els quals no hi ha horaris fixos. Les persones interessades ja poden consultar-ne l'oferta detallada en el cercador de cursos: www.cpnl.cat/troba-el-teu-curs-de-catala/.

Les dates d'inscripció són:

15 i 16 de desembre: matrícula preferent (persones inscrites en un curs durant els darrers 12 mesos sempre que no hagin abandonat el curs).

19 i 20 de desembre: matrícula general

La inscripció, que s'atén per ordre d'arribada, es podrà fer en línia www.cpnl.cat/inscripcions/ o presencialment al Servei Local de Català, de 10 a 13 h del matí i de 16 a 18 h de la tarda (divendres, només al matí).

A més de l'oferta de cursos, el Servei Local de Català també ofereix activitats complementàries: grups de conversa en diferents horaris, un club de lectura fàcil a la Biblioteca Central de Cerdanyola i el programa Voluntariat per la llengua. Totes aquestes activitats són gratuïtes. Per tenir-ne més informació, cal escriure a cerdanyola@cpnl.cat