Condicionats des de l’inici (97- 76) Foto: Rubén Torres

Condicionats des de l’inici (97- 76)

5 de novembre de 2023 a les 16:13

El Cerdanyola cau al camp del Jac Sants amb un primer quart per oblidar.

Era un dia complicat per aconseguir la primera victòria lluny de Guiera aquesta temporada pel CB Cerdanyola, que visitava la Bordeta i a un intractable Jac Sants que comptabilitzava els seus partits a casa amb victòries. Un mal primer quart ha condicionat tot el partit, ja que els verds no han obtingut retallar la diferència que s'ha establert en els primers minuts i que s'ha augmentat al tram final.

El duel no començava de la millor manera. Un primer quart marcat per les pèrdues de pilota, 10, i per l'escassetat ofensiva deixava com a clar dominador als violetes, que a més de demostrar ser la millor defensa de la lliga, han deixat clar que avui en atac també estaven inspirats. Un 28-12 a favor del Sants era el resultat dels primers deu minuts de joc. Tocava remar.

El Bernat Elias intentava arreglar el desastre inicial amb rodejat dels seus a la banqueta. Si es volia arribar al final en igualtat, s'havia de començar a despertar. Però els santsencs no ho volien permetre. De nou han sortit més endollats al segon quart, i quan la màquina verda començava a funcionar i a retallar punts de mica en mica, ha arribat l'expulsió d'un jugador clau. En Gerard Gómez per doble tècnica. La primera era clara, la segona, molt dubtosa. Amb tot això, el partit marxava al descans amb un resultat de 50-37 favorable als locals.

L'inici del tercer quart ha sigut el millor moment de partit. Un triple de Mateo i una cistella de dos Pagès posava al Cerdanyola a 10. Però de nou, la màquina lila acabaria amb tota esperança cerdanyolenca. Parcial de 7 a 0 per continuar dominant amb mà de ferro. Una distància que els verds, tot i intentar-ho, no han pogut reduir i que ha anat a més. Sobretot en les acaballes, amb un Cerdanyola batut i un Sants que els hi entrava tot el que llençaven.

Amb aquesta derrota el Cerdanyola es posiciona 10è a la classificació amb dues victòries i quatre derrotes.