Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Economia

  • Portada
  • Economia
  • Convocat el primer Premi Eines per a projectes d'innovació social
Convocat el primer Premi Eines per a projectes d'innovació social

Convocat el primer Premi Eines per a projectes d'innovació social

12 d'agost de 2021 a les 10:49

Fins al 14 de setembre, romandrà oberta la convocatòria de la primera edició dels Premis Eines, amb els que la Càtedra en Emprenedoria i Innovació Social distingirà activitats emmarcades dins dels disset objectius de desenvolupament sostenible de Nacions Unides.

La Càtedra en Emprenedoria i Innovació Social, adscrita al Centre d'Estudis i de Recerca en Emprenedoria i Innovació Social (CREIS) de la UAB, ha posat en marxa la convocatòria de la primera edició dels Premis Eines. Hi haurà guardons als millors projectes de transformació social d'àmbit general, d'àmbit vallesà i d'àmbit local. El termini per presentar les candidatures romandrà obert fins al 14 de setembre, a les 23,59 h. La resolució es farà pública el 6 d'octubre.

Segons les bases dels premis, els projectes candidats han de tenir l'objectiu social o l'objectiu del bé comú com a raó de ser de l'activitat comercial derivada, així com incorporar un alt nivell d'innovació social; els seus beneficis han se ser reinvertits principalment per assolir el seu objectiu social; i el mètode d'organització o el sistema de propietat han de reflectir la missió social de l'empresa i basar-se en la justícia social i en principis democràtics i participatius.