Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Societat

  • Portada
  • Societat
  • Convocatòria de subvencions a les associacions de veïns i veïnes per l'any 2023
Convocatòria de subvencions a les associacions de veïns i veïnes per l'any 2023

Convocatòria de subvencions a les associacions de veïns i veïnes per l'any 2023

30 de novembre de 2023 a les 11:18

El termini de presentació de les sol·licituds d'aquesta convocatòria és fins al 14 de desembre i el tràmit s'ha de fer presencialment a l'Oficina d'Atenció Ciutadana o telemàticament mitjançant la Seu Electrònica de l'Ajuntament.

L'Ajuntament de Cerdanyola obre el període de presentació de sol·licituds de subvencions per promocionar, dinamitzar i facilitar les actuacions de les associacions de veïns i veïnes. L'objectiu d'aquestes subvencions és donar suport a les associacions veïnals de la ciutat mitjançant el cofinançament d'activitats d'interès veïnal, sociocultural i comunitari amb la finalitat de la dinamització comunitària, el foment de la participació ciutadana, la cohesió social i la promoció de les persones als respectius barris de la ciutat.

Cada entitat veïnal podrà presentar una sola sol·licitud de subvenció, referida a una activitat o programa d'activitats relacionades entre si, que en el moment de presentar la sol·licitud s'hagin realitzat o estigui previst realitzar durant l'any 2023.

El termini de presentació de les sol·licituds serà fins al 14 de desembre i s'han de presentar presencialment a l'Oficina d'Atenció Ciutadana o bé telemàticament mitjançant la Seu Electrònica de l'Ajuntament.

L'Ajuntament destina 13.200 euros a aquesta convocatòria.

Edicte de la Convocatòria de subvencions 2023