Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Economia

  • Portada
  • Economia
  • Convocatòria per fomentar el programa de mediació de lloguer social
Convocatòria per fomentar el programa de mediació de lloguer social

Convocatòria per fomentar el programa de mediació de lloguer social

9 d'agost de 2023 a les 11:06

La Junta de Govern Local ha donat llum verda a la convocatòria per fomentar el programa de mediació de lloguer social. El termini per a la presentació de les sol·licituds serà fins al 30 de setembre de 2023.

La convocatòria per fomentar el programa de mediació de lloguer social està adreçada a:

1. Persones propietàries que tinguin un contracte de lloguer a través de la Borsa de Lloguer Social de l’Ajuntament de Cerdanyola i justifiquin despeses de reparacions, manteniment i substitució d’elements i equips de l’habitatge, en l’any anterior a la signatura d'un contracte d'arrendament o durant l’any anterior a la data d’inici de la convocatòria que serà del 3 de juliol de 2022 al 30 de setembre de 2023.

2. Persones propietàries d’un habitatge buit que facin obres d’arranjaments i posada a punt per complir amb els requisit mínims d’habitabilitat amb la condició que el posin en lloguer a través de la Borsa de Lloguer Social de l’Ajuntament de Cerdanyola (inclou despeses de tramitació de certificats d’eficiència energètica i de la cèdula d’habitabilitat)

La quantitat de la subvenció serà:

a) Fins a un màxim de 1.200€ per aquells habitatges que tinguin un contracte d'arrendament vigent o el subscriguin abans de la finalització de la presentació de la sol·licitud en el marc del programa de mediació de lloguer social.

b) Fins a un màxim de 1.500€ per aquells habitatges lliures o desocupats que hagin signat el document d'adscripció al programa de mediació de lloguer social.

La borsa del programa de mediació de lloguer social de Cerdanyola és  un servei de mediació entre les persones propietàries d’habitatges desocupats que vulguin llogar-lo i possibles llogaters amb l’objectiu d’incrementar el nombre d’habitatges al municipi a preus assequibles amb la garantia que l’Administració vetlla pels seus interessos, fent un seguiment de la relació contractual i aportant seguretat i professionalitat a propietaris i a llogaters.

Per a més informació i obtenir cita prèvia cap posar-se en contacte amb l'Oficina Municipal d'Habitatge de Cerdanyola, al carrer de les Fontetes, 3, telèfon 93 580 88 88, extensions 3546 i 3254; WhatsApp: 697 852 981; i correu electrònic info.habitatge@cerdanyola.cat