Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

  • Portada
  • Política
  • Cordón es presenta a la reelecció amb suport unànime del PSC
Cordón es presenta a la reelecció amb suport unànime del PSC

Cordón es presenta a la reelecció amb suport unànime del PSC

30 de gener de 2023 a les 10:27

L'assemblea de Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) ha ratificat amb el 95'5% dels vots la candidatura de Carlos Cordón, actual alcalde de Cerdanyola, per a la reelecció com a batlle de la ciutat. Cordón subratlla que vol consolidar un projecte de ciutat de progrés, de coneixement i on cada vegada hi hagi més oportunitats.

Carlos Cordón ja havia reunit més del triple dels avals que requeria per presentar la seva candidatura a ser l’alcaldable socialista als pròxims comicis locals i, de fet, la seva va ser l’única candidatura presentada que, finalment, aquest divendres a la tarda era ratificada per l’assemblea de la formació, celebrada a l’Ateneu.

Cordón així serà el cap de llista del PSC a les eleccions municipals de maig per segona vegada consecutiva després d’haver-ho fet als passats comicis amb la voluntat d’oferir “una alternativa fiable, solvent, seriosa i que generés estabilitat”. Aquell projecte, apunta Cordón, va aconseguir la confiança majoritària de la ciutadania per encapçalar el govern -van assolir 9 regidors- i l’alcaldia de Cerdanyola

Carlos Cordón indica que en quatre anys es difícil reorientar el camí de la ciutat, especialment en un mandat marcat per la pandèmia i la guerra d’Ucraïna, però subratlla que tot i així “s’han establert unes bases sòlides per fer una ciutat de progrés, de coneixement i on cada vegada hi hagi més oportunitats” per a la seva ciutadania.

Així ho explicava Carlos Cordón a Cerdanyola Ràdio (105.3 FM) en l'entrevista habitual prèvia a la celebració dels plens de l'Ajuntament de Cerdanyola:

Ara, assegura Cordón, ell i el seu equip té “més il·lusió encara” per seguir impulsant els projectes de futur de la ciutat i remarca que seguiran treballant al govern municipal al marge del calendari electoral.

Galeria d'imatges