Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

Creix la Festa Major familiar del Parc Xarau

Creix la Festa Major familiar del Parc Xarau

5 de maig de 2023 a les 10:35

Durant el Roser de Maig s’oferiran una quarantena d’activitats gratuïtes perquè en gaudeixin les famílies.

La Festa Major del Roser de Maig es dissenya perquè tothom, tingui l’edat que tingui, trobi i gaudeixi d’activitats específiques. Per viure-les sol o en família. El Parc Xarau, un dels centres neuràlgics de la Festa Major, esdevindrà un any més l’espai pensat per a les famílies. Estarà en funcionament el dissabte 6 de maig i el diumenge 7 de maig de 10:30 a 14 h i de 17 a 20 h. El dilluns 8 de maig, festiu a Cerdanyola del Vallès, farà horari de 10:30 a 14 h.

La proposta d’activitats oferirà als infants més petits, de 0 a 4 anys, el Jardí dels petits, el dissabte 6, i el Sonàrium, el diumenge 7 i el dilluns 8. Sensacions, colors i sons amables perquè la canalla menuda gaudeixi. Les activitats esportives tindran el seu racó. Durant els tres dies qui vulgui podrà provar el Rocòdrom que instal·larà el Club d’Esports de Muntanya, el Circuit d’Ecoxocs i la Cursa d’Obstacles. I com no podria ser d’una altra manera, els jocs i els espais lúdics faran que les nenes i els nens gaudeixin d’allò més. El dissabte 6 es farà un taller de titelles i imants, el diumenge 7 una Ludoteca de jocs tradicionals i l’Espai de circ i el dilluns dia 8, Tradijocs i Globoflèxia.

A més, el dissabte dia 6 de maig i durant tot el dia, es faran força activitats. Començant per la Matinal de Cultura Popular al Parc Xarau. Amb Bèsties de Foc (Plantada, Cercavila a partir de les 12 h i Ballada de Lluïment, a les 13.30 h), Tallers de les entitats de cultura popular, Taller de màscares del món, Contes de Festa Major, Venda d’objectes solidaris, Torneig de partides ràpides d’escacs, bateria de jocs de CAU, a càrrec de l’AE Pau Casals, a les 16 h i Xocolatada, cuinada per Càritas de la parròquia de Sant Martí, a les 20:15 h. Les famílies que vulguin gaudir de la música, l’Orquesta Prometida oferirà el concert de Festa Major, a l’Envelat i a partir de les 19 h, per posteriorment amenitzat el Ball del Roser de Maig. Amb el tradicional ball del fanalet organitzat per l’AE Pau Casals.

Activitats de diumenge

El diumenge 7 de maig, l’AFOCER muntarà el Photocall a partir de les 10 h. La millor foto del Roser 2023!. A la mateixa hora la Creu Roja i l’oenegè grup de la Gent Gran posaran en marxa La caseta dels Jocs. Per qui vulgui ballar, els Cerdanyola Lindy Hoppers muntaran a les 12 h un Vermut amb swing a l’envelat amb el suport musical del Professor Cunningham. Els Mariachis prendran el relleu, musicalment parlant, actuant a l’envelat a partir de les 19 h. Ándale, ándale, que és Festa Major!

El dilluns 8 de maig hi haurà tallers i espais per a les famílies. L’Espai Infantil muntarà un Espai 0-3 i Jocs de Taula. L’empresa Aigües de Barcelona proposarà l’Espai Aigua Sostenible. Es farà un taller de Batukada Inclusiva, a càrrec de Catalònia Fundació Creactiva. La Fundació Roser de Maig oferirà Cooperactivitat!, uns tallers de cooperació. I qui vulgui podrà participar en el Torneig de Partides Ràpides d’Escacs, muntat pel Club Penya d’Escacs de Cerdanyola i la Llar del Jubilat i Pensionista de Cerdanyola. El Final de Festa es farà a les 12:30 h. Anirà a càrrec de la companyia Rikus amb l’espectacle Visca la Xerinola.

Programació Festa Major Roser de Maig 2023