Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Societat

  • Portada
  • Societat
  • Creu Roja distribueix 22 tones d’aliments a Cerdanyola, Ripollet i Montcada

Creu Roja distribueix 22 tones d’aliments a Cerdanyola, Ripollet i Montcada

7 de novembre de 2002 a les 0:00

L’Oficina Provincial de la Creu Roja ha distribuït a diverses entitats de Cerdanyola, Ripollet i Montcada i Reixac 22.348 quilos d’aliments, en la segona fase de distribució dels aliments excedents de la Unió Europea.

Les entitats receptores han estat oportunament homologades com a beneficiàries per la Comissió de Distribució dels Excedents Alimentaris de la Unió Europea a Catalunya en resolució de les respectives sol·licituds cursades en el seu dia.

Les dades globals d’aquesta campanya destaquen que s’han repartit productes com ara llet -sencera i en pols-, arròs -blanc, vaporitzat, amb llet i amb pollastre + verdures-, galetes, pastes, natilles, formatge, salsitxes, carn de boví i cereals.

En total s’han repartit del 22 de setembre al 22 d’octubre un total de 1.888.969 Kgs./lts i les entitats beneficiàries a la província de Barcelona han estat 470, mentre que els centres que han canalitzat aquest ajut han estat 1.145 i les persones beneficiades han estat 114.697, totes elles dels sectors de la població més necessitats.