Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

  • Portada
  • Cultura
  • Darrers dies per visitar la mostra 'Presents per a una col·lecció de futur 2022'...
Darrers dies per visitar la mostra 'Presents per a una col·lecció de futur 2022' al MAC

Darrers dies per visitar la mostra 'Presents per a una col·lecció de futur 2022' al MAC

11 d'agost de 2023 a les 9:43

La mostra 'Presents per a una col·lecció de futur 2022', que aplega una selecció de les peces que s’han incorporat a la col·lecció el passat 2022, es pot visitar al Museu d’Art de Cerdanyola fins a finals d’agost.

El Museu d’Art acull la mostra Presents per a una col·lecció de futur 2022, una selecció de les peces que s’han incorporat a la col·lecció aquest 2022, algunes d’elles ja integrades a l’exposició permanent. El director del MAC, Txema Romero, destaca que “el museu s’omple de sentiment i emoció amb peces donades per famílies de la ciutat o a través de la tasca de l’Associació d’Amics del MAC, permetent el creixement constant del museu”. 

A la mostra destaquen noms com el de Núria Martínez Seguer i Paco y Manolo, Elsa Plaza, Valentí Castanys, Josep Coll, Fernando Fernández o Àngel Beaumont. Pel que fa als artistes històrics s’ha de fer especial esment de Josep de Togores, Marian Espinal, Modest Teixidor, Martí Llauradó i les noucentistes Laura Albéniz i Teresa Lostau.

La cap del Servei de Museus de la Generalitat, Sònia Blasco, assegura que “el MAC és un veritable refugi de benestar emocional, mostrant i tenint cura de peces que serveixen per explicar històries diferents i canviar narratives”.

La mostra Presents per a una col·lecció de futur 2022 es podrà visitar fins a finals d’agost. L’horari del Museu d’Art de Cerdanyola durant el mes d’agost és divendres i dissabte de 17.30 a 20.30 hores i diumenge i festius d’11 a 14 hores.