Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

  • Portada
  • Política
  • David González repetirà a la llista socialista amb bones opcions de continuar co...
David González repetirà a la llista socialista amb bones opcions de continuar com a diputat

David González repetirà a la llista socialista amb bones opcions de continuar com a diputat

3 d'abril de 2024 a les 7:36

L’actual diputat al Parlament i portaveu del PSC a l’Ajuntament de Cerdanyola, David González, ocuparà el lloc 23 de la candidatura socialista a les eleccions al Parlament per la demarcació de Barcelona -en els anteriors comicis el PSC va obtenir precisament 23 escons a Barcelona-. La llista l’encapçalarà Salvador Illa i el primer vallesà serà el diputat sabadellenc Pol Gibert, al número 7.

La federació del PSC del Vallès Occidental destaca la presència d’11 vallesans a la llista, quatre d’ells amb possibilitats de ser escollits: Pol Gibert (7), la terrassenca Eva Candela (10), l’alcaldessa de Badia, Eva Menor, (14) i el tinent d’alcaldia cerdanyolenc David González (23). Si el PSC manté els resultats de les passades eleccions al Parlament, González, que en aquell moment era el segon parlamentari més jove de la cambra catalana, repetiria com a diputat, tot i que baixa dos llocs a la candidatura en relació a 2021, quan era el número 21 de la llista. 

Els socialistes vallesans afirmen que enfocaran la seva campanya en reforçar la candidatura de Salvador Illa “com a futur president” de la Generalitat, davant altres candidatures que consideren “estancades en el passat i que no deixen avançar el país”. Des del PSC subratllen la seva “ per la feina ben feta, pel futur, per la cohesió, per la convivència, pel diàleg i per la gestió diària dels problemes” de la ciutadania.

Entre els elements que els socialistes vallesans destaquen que defensaran al Parlament hi ha la protecció del teixit productiu, la indústria i els llocs de treball, així com l’aposta per la mobilitat sostenible, la transició ecològica i la sanitat. En aquest sentit, el PSC recorda el pacte de pressupostos assolit amb l’actual govern de la Generalitat “on vam aconseguir la inclusió de l’Hospital Ernest Lluch i l’estudi de l’Hospital de Rubí”.