Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

  • Portada
  • Política
  • David González repetirà com a diputat del PSC al Parlament
David González repetirà com a diputat del PSC al Parlament David González votant durant la jornada d'ahir a l'aulari de can Serraperera

David González repetirà com a diputat del PSC al Parlament

13 de maig de 2024 a les 8:11

El portaveu del PSC a l’Ajuntament, David González, tornarà a ser diputat en el Parlament de Catalunya després de la celebració de les eleccions d’aquest 12M, renovant així el seu escó al parc de la Ciutadella. González creu que sempre és positiu que la ciutat tingui veu a la cambra per traslladar les reivindicacions del territori i la seva ciutadania.

David González, tinent d’alcaldia de Ciutat del Coneixement al govern cerdanyolenc, ha renovat el seu escó al Parlament de Catalunya on el mandat passat va ser un dels diputats més joves de la cambra -de fet, va formar part de la mesa d’Edat en la seva constitució-. González ocupava el lloc 23 de la candidatura del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) i la llista encapçalada per Salvador Illa ha obtingut 28 representants a la circumscripció de Barcelona, i per tant el cerdanyolenc accedeix al càrrec de diputat folgadament.

En les primeres declaracions a Cerdanyola Ràdio (105.3FM) valorant aquesta renovació de l’escó, González ha manifestat que sempre és positiu i útil que la ciutat tingui veu i plataforma, independentment qui sigui el partit polític al que pertany el diputat. A més, subratlla que ser diputat del PSC li ha permès portar les reivindicacions de la ciutat al Parlament en temes importants com les demandes de la comunitat educativa o de l’àmbit sanitari en relació, per exemple, a l’hospital Ernest Lluch o la recuperació de serveis sanitaris al CAP Les Fontetes.

Hi havia quatre cerdanyolencs presents a les llistes electorals en la jornada d’ahi, tot i que només González tenia opcions de ser diputat. A més del candidat socialista, eren Óscar Conde, número 22 a Vox; Eduard Garzón, número 48 a la CUP; i Santi Cayuela, número 74 a Comuns Sumar.