Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Economia

  • Portada
  • Economia
  • De Cerdanyola al món: presentació del projecte ExportMetropolis
De Cerdanyola al món: presentació del projecte ExportMetropolis D’esquerra a dreta: Elena Ortreu, Alicia Fraga, Juan Trigo, Cristina Padilla, Ester Pujol, Yanina Ibañez i Carlos Colom (Foto Cedida)

De Cerdanyola al món: presentació del projecte ExportMetropolis

18 de juny de 2024 a les 8:09

L’Agència Metropolitana de Desenvolupament Econòmic ha presentat a la masia de can Serraperera el projecte ExportMetropolis que té l’objectiu d’ impulsar l’exportació del teixit empresarial metropolità i millorar-ne la seva competitivitat.

El Projecte ExportMetropolis ofereix un servei d’assessorament empresarial gratuït per a un màxim de 15 empreses de l’àrea metropolitana de Barcelona. El programa inclou assessorament individual, sessions de treball en xarxa i està valorat en uns 4.500 euros per empresa. L'objectiu principal d'aquest programa és donar suport a les petites i mitjanes empreses en el seu procés d'internacionalització, millorant la seva competitivitat i consolidant l'exportació.

La presentació ha permès explicar, a través de l’equip de consultors del projecte,  els objectius del programa, la metodologia d’assessorament, i la dinàmica de les sessions individuals i de networking. Posteriorment, s'ha celebrat una taula rodona amb la participació de tres empreses que van formar part de l’edició 2023 i que han compartit les seves experiències i els beneficis que han obtingut gràcies al programa. Així, Yanina Ibañez, ha presentat el projecte "Green Living Projects", Sergi Codonyer ha parlat sobre "Organic Africa Chocolates" i Alicia Fraga ha presentat la iniciativa de "GCT Arquitectes".

La jornada, en què han participat la regidora de Promoció Econòmica, Cristina Padilla, i la directora de l’Àrea de Desenvolupament  Social i Econòmic de l'AMB, Ester Pujol, ha conclòs amb un esmorzar i una sessió de networking, oferint una oportunitat als assistents per intercanviar contactes i explorar possibles col·laboracions.

Les empreses interessades poden inscriure’s a través del lloc web exportmetropolis.amb.cat o contactar amb l'AMB per telèfon al 93 566 91 42 o per correu electrònic a agenciaeconomica@amb.cat.