Debut i golejada del Cerdanyola en Copa d'Europa Carla Castro (Cerdanyola CH - CP Fraga) / Núria Puentes

Debut i golejada del Cerdanyola en Copa d'Europa

8 de gener de 2023 a les 21:12

El conjunt verd-i-blanc va golejar en la primera jornada de la Female League Cup contra el Nantes Loire francès (10-0). L’equip va mantenir el domini del partit en tot moment, sense deixar opcions al conjunt nantès.

El Cerdanyola CH va començar l'any 2023 de la millor de les maneres. El conjunt verd-i-blanc estrenava competició europea contra el Nantes Loire Francès, actualment líder del campionat nacional de França. Tot i les irregularitats de les cerdanyolenques aquesta temporada en l'OK Liga Femenina, les jugadores van mostrar la seva millor versió anotadora per tenir el control total del partit des de l'inici fins al final.

Començaria manant en el marcador les locals en els primers minuts. Carla Castro al minut 3 de partit aprofitava una bona jugada per banda dreta per anotar el primer gol del partit. La mateixa Castro seria l'autora del segon gol minuts després, amb fortuna de la portera del Nantes, Lili Bouchoux, que enviava la bola directament a l'interior de la porteria visitant.

Poc després Natalia Crespo amb una gran jugada es desfaria de la defensa francesa i deixa una bola morta en camp rival perquè María Martín anotès el tercer gol cerdanyolenc. Crespo tornaria a ser protagonista en la següent jugada, marcant el quart rematant a plaer.

En la represa, el nivell de les d'Andi Colaianni no abaixaria, Gemma Solé entrava en escena per fer el cinquè gol local i deixar el partit pràcticament resolt. Tot i el resultat, el conjunt vallesà continuaria creant perill constantment en camp francès. De nou la capitana Gemma Solé, aprofitava una gran passada filtrada de Carla Castro convertint el sisè gol en l'electrònic de Can Xarau.

Quan faltaven quinze minuts pel final, Paula Ferron des del mig del camp superaria a tota la defensa del Nantes per fer el setè i anotar un dels gols de la jornada. Immediatament en la següent jugada, Carla Castro en un u contra u faria el seu hat-trick particular amb el vuitè gol. Encara amb ganes de més gols, en els minuts finals María Martín i Anna Carranza anotarien per finalitzar el partit amb el contundent 10 a 0.

Amb aquest resultat el Cerdanyola comença la fase de grups amb 3 punts. En la segona jornada l'equip cerdanyolenc viatjarà a Lisboa per enfrontar-se al Benfica portuguès, previst el 4 de febrer.

Fitxa tècnica:

Cerdanyola CH: Mariona Surós (P), Laura Valverde, Carla Castro, Paula Ferron, Gemma Solé, Anna Carranza, Natalia Crespo, María Martín, Ariadna Carrión i Estela Rubio (P).

Nantes Loire: Lili Buchoux (P) Claire Fay, Madeleine Roesch, Evelin Palacio Tello, Cyrielle Lagroye, Ninon Dubocquet, Anouk Riou, Sandy Gefflot, Riou Tifenn, Lili Buchoux, Alexia Heissler.

Gols: 1-0, Carla Castro (3'); 2-0, Carla Castro (6'); 3-0, María Martín (19'); 4-0, Natalia Crespo (20'); 5-0, Gemma Solé (27'); 6-0, Gemma Solé (29'); 7-0, Paula Ferron (30'); 8-0, Carla Castro (31'); 9-0, María Martín (45'); 10-0, Anna Carranza (47').