Derrota a casa contra el Fraga Gemma Solé i Adriana Gutiérrez (Foto Núria Puentes).

Derrota a casa contra el Fraga

18 de desembre de 2022 a les 13:37

El Cerdanyola CH no va poder sumar cap punt en un partit que s'enduria el CP Fraga per la mínima (0-1). La falta de gol va condemnar el conjunt verd-i-blanc, que finalitza l'any en zona de descens.

L'equip arribava a l'onzena jornada d'OK Liga Femenina amb la intenció de trencar la mala dinàmica de resultats, després de perdre contra CP Voltregà i CP Vila-Sana. Davant tenia un dels rivals que ocupen la part alta de la categoria, tot i ser un equip debutant en la competició.

Durant els primers minuts el partit estaria realment disputat entre els dos conjunts, amb intercanvis de possessió constants però sense ocasions de perill contra les porteries defensades per Mariona Surós i Anna Ferrer, portera del CP Manlleu la temporada passada.

Amb el pas del temps, el Fraga aniria adquirint més domini en àrea cerdanyolenca. La capitana de les visitants, Adri Gutiérrez, ex del Cerdanyola, assistiria a Aina Arxé a la frontal de l'àrea perquè aquesta última col·loqués per davant en el marcador al conjunt aragonès. Tot i els intents de reacció, el Cerdanyola es toparia durant gran part del partit amb Anna Ferrer, que culminaria una gran actuació sota pals.

En la segona part, les d'Andi Colaianni agafarien més domini de la bola per generar perill i tornar a igualar el partit. La falta de fluïdesa i precisió en els últims metres no li permetria al conjunt vallesà aconseguir finalment el gol. Sota pals Mariona Surós estaria molt encertada per mantenir la diferència per la mínima en el marcador durant tot l'enfrontament.

Als minuts finals del duel, l'àrbitre assenyalaria penal favorable al Cerdanyola. Gemma Solé, des de la bola parada, erraria el llançament. Les verd-i-blanques veien així com se li escapaven les opcions de rescatar algun punt en el duel. La mala presa de decisions en els últims instants no canviaria el signe del partit, que finalitzava amb victòria del Fraga per la mínima 0 a 1.

Amb aquesta nova derrota, el Cerdanyola CH tanca l'any en dotzena posició amb 7 punts, a dos de la permanència. Per la seva part, el CP Fraga queda quart classificat amb 21 punts en les onze jornades disputades fins ara de l'OK Liga Femenina.

Fitxa tècnica:

Cerdanyola CH: Mariona Surós (P), Paula Ferrón, Gemma Solé, Laura Valverde, Carla Castro, Natalia Crespo, Ariadna Carrión, Anna Carranza, Maria Martín i Estela Rubio (P).

CP Fraga: Anna Ferrer (P), Joana Xicota, Aina Arxé, Beatriz Pereira, Adriana Gutiérrez (C), Paula García, Teresa Paya, Jimena Ortiz, Vinyet Flix, Regina Flix i Fernanda Tapia (P).

Gols: 0-1, Aina Arxé (8').

Àrbitre: Gemma Bravo.